30 Aralık 2015 Çarşamba

Radisson Blu Hotel Kayseri 2016 yeni yıl gala programı hazır...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




Radisson Blu Hotel Kayseri’de,
2016 yeni yıl gala programı hazırlandı

Kayseri’nin en merkezi konumunda bulunan Radisson Blu Hotel Kayseri’nin, Erciyes Dağı’nın muhteşem manzarasına karşı olan Roof Restaurantında, 2016 yeni yıl gala programı hazırlandı. Piyano eşliğinde birbirinden güzel şarkılar ve eşsiz lezzetlerle, yeni bir yılı coşkuyla karşılayın.

Roof Restaurant 2016 Yeni Yıl Menüsü

-Mini atıştırmalıklar (Rokfor Peyniri; Marine Kırmızı Pancar, Tarçınlı Kıtır Ceviz, Körpe Ispanak, Kurutulmuş Domates Zerdeçallı Bal Sos Eşliğinde);
-Şef’in sizler için Yeni Yıl başlangıç yorumu (Ev Yapımı Gravlax Usulü Pancar ile Tütsülenmiş Norveç Somon Dilimleri, Avokado Timbal, Safranlı Keçi Peynirli Mus ve Çıtır Simit, Kayseri Sırt Pastırmasına Sarılı Çiğ Köfte, Grissini ve Biberli Nuar füme, Bıldırcın Yumurtası, Zeytinyağlı Yaprak Sarma ve Kıtır Enginar, Vişneli Ballı Hardal Sos ile Narenciye Soslu Ak Deniz Yeşilliği)
-Masalara Serpme (Camamert Peynir, Eski Kaşar ve Ezine Peyniri)
-Baklava yufkasında hindi confit  (Bezelye Püresi, Pazılı Dağ ve Morel Mantarları Sote, Harissa ve Yabanmersini Hindi Jus Sos Eşliğinde)
-Çarkıfelek  & Mango ve Girabolu Sorbe
-Surf & turf (deniz ve karadan) (Dana Bonfile, İlik Crust, Tereyağlı Kuşkonmaz ve Kök Sebzeler, Karamalize Soğan, Çıtır Brioche, Sarı Hardal Tohumu, Madagaskar Biberli Bordelaise Jus Sos,Fıstıklı Deniz Levreği, Portakal Püre, Bademli Mini Yedikule, Çıtır Patatesler, Sos Eşliğinde Sütlü Marul ve Böğürtlen)
-Kestane ve Balkabaklı Ilık Kek (Frambuaz Sos Eşliğinde Orman meyveleri ve Vanilyalı Dondurma)
-Taze Mevsim Meyveleri Soğuk fondü (Çikolatalı ve Sade Dilimlenmiş Mevsim Meyve Küpleri)
-Limitli yerli içecek


Radisson Blu Hotel Kayseri piyano eşliğinde yılbaşı programı kişi başı 200 TL

Rezervasyon: 0352 315 50 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder