24 Eylül 2014 Çarşamba

Crowne Plaza İstanbul Harbiye Dragon Festivali’nde 2. defa yerini aldı

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR

Crowne Plaza İstanbul Harbiye; farklı sektörlerden yüzlerce kurumun katılımı ile 20-21 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen, kurumsal spor, eğlence, motivasyon ve tanıtım organizasyonu Dragon Festivali’nde "Fun Kategorisi'nde" 3'üncü oldu

Crowne Plaza İstanbul Harbiye; 34 farklı sektörden yüzlerce kurumun katılımı ile gerçekleştirilen, kurumsal spor, eğlence, motivasyon ve tanıtım organizasyonu Dragon Festivali’nde 2. defa yerini aldı. Her kademeden çalışan ve yöneticinin yer aldığı “Crowne Plaza Harbiye” takımı ile, bu yıl da; ekip ruhu, dayanışma, adrenalin, heyecan ve kurumlararası rekabet su üzerine taşındı. 
 
crowne-plaza-istanbul-harbiye,-dragon-festivali,2.jpg
 
Takım ruhu, birliktelik ve eğlence motivasyonu ile Crowne Plaza İstanbul Harbiye, festivalin ana sahnesinde gerçekleştirilen Mr. & Mrs. Dragon, dans workshopları ve Carnaval Turco etkinlikleri gibi çeşitli aktivitelerde yer alarak öne çıktı. Festival kapsamında su üzerinde yüzlerce firmanın katılımı ile dragon bot yarışları düzenlenirken, kara kısmında ise katılımcıların hoşça vakit geçirebilmeleri için birbirinden etkileyici showlar, dans gösterileri, ritim atölyeleri, ünlü DJ’lerin canlı performansları, çeşitli müşteri aktiviteleri organize edildi.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder