15 Kasım 2014 Cumartesi

SKAL İSTANBUL Geleneksel Yemeği CVK Park Bosphorus Hotel'de yapıldı..

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR









SKAL International İstanbul Kulübü'nün Kasım ayı yemeği
 CVK Park Bosphorus Hotel'de gerçekleştirildi.Dünya Skal Başkanlığını kazanan Salih Çene  yaptığı konuşmada Dünya skal kongresinde tarih yazdık. Skalda Türkiye senesi oldu dedi.

SKAL toastunun ardından Başkan Feza Solaklar yaptığı konuşmada Skalite oylamasının başladığını açıkladı.Ardından misafirlere 1950 temalı bir klip gösterildi.


Bu arada 10 aralık da Haliç Kongre merkezinde yapılacak Skalite ödül törenine 50 ler temalı kıyafetlerle katılınacak ve geliri her yıl olduğu gibi Umut çocuklarına bağışlanacak. daha sonra Dünya başkanı Salih çene  yaptığı açıklamalarda ülkemizin çok ciddi adımlar atarak Skal'da sürekli yükseldiğini dünyada 5 yıl içinde 2 adet başkanın seçilmediğini Türkiye'nin sürekli yukarıya doğru ivme kazandığını ve büyüdüğünü söyledi.


Bu yıl 2020 projesinin başladığını ve projenin başına sayın Deniz Anapa'nın getirildiğini söyledi.


Toplantının sonunda Başkan Feza Solaklar misafirperverliğinden dolayı genel müdür Basri Şahin'e hediye takdim etti daha sonra Skal İstanbul'un yeni üyelerinin yemin töreni gerçekleşti,ve en sonunda adet olduğu üzere tüm mutfak personeli sahneye davet edilerek tebrik edildi.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder