25 Ocak 2016 Pazartesi

Jolly Tur 2016’da Tatil Planlarını Mobile Taşıyor...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




,
Jolly Tur 2016’da Tatil Planlarını Mobile Taşıyor
Geçtiğimiz yıl yüzde 30 büyüyerek hedeflerinin üzerinde bir başarıya imza atan sektörün yenilikçi ve lider şirketi Jolly Tur, 2016’da mobil teknolojiye yaptığı büyük yatırımlar ve mobil çözüm ortağı tmob ile geliştirdikleri yeni mobil uygulamasıyla müşterilerinin tatil deneyimlerini mobile taşımayı amaçlıyor.

Yaptığı yatırımlar ile yıllardır turizm sektörünün trendlerini belirleyen Jolly Tur, Türkiye’nin en büyük markalarına mobil çözümler sunan teknoloji şirketi tmob iş ortaklığıyla geliştirdiği yeni mobil uygulaması ve yeni mobil web sitesi ile müşterilerine tatil planlarını istedikleri zaman, diledikleri yerden yapmalarını sağlıyor. Müşterilerinin mobil deneyimlerinden maksimum keyif ve güven duymalarını isteyen Jolly Tur, birçok kullanıcı deneyimi araştırmasından başarıyla geçen mobil kanallarını 2016’da şirketin temel satış kalemlerinden bir tanesi yapmayı planlıyor.


Jolly Tur mobil uygulamasıyla Jolly müşterileri yolda, restoranda, arkadaş ortamında her ne zaman akıllarına tatil gelirse tatillerini programlayabiliyorlar. Ayrıca son dakika fırsatlarını telefonlarında anlık bildirim olarak görebilecek olan Jolly Tur mobil uygulama kullanıcıları ister otel ister tur rezervasyonlarını güncel UX ve UI teknolojileri kullanılarak yapılan uygulama arabirimleri sayesinde kolayca yapabiliyorlar. Bunların dışında kullanıcılar üyelik girişi yaparak kaydedilmiş bilgileriyle hızlıca rezervasyon yapabiliyor ve rezervasyon geçmişlerini tutabiliyorlar.
Jolly Tur, kendi içinde kurduğu Vizyon Yazılım Evi ve mobil çözüm ortağı tmob’un desteğiyle gerçekleştirdikleri teknolojik atılım ile turizm sektöründe yine fark yaratıyor. Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar “2016 yılı için Jolly Tur’un mobil uygulamasını yeniledik. Yeni mobil sitemizi 5 Aralık itibariyle hayata geçirdik. İnternet sitesine erişimi yüzde 41’nin mobil cihazlardan oluşuyor. Yeni mobil site aracılığıyla tatile ve tatil bilgilerine hızlı erişmek isteyenler yeni mobil uygulamamızı indirebilir ya da  ‘Mobil Jolly’ sayfasını ziyaret edebilir” dedi. Jolly Tur için büyük bir mobil ekosistem kurduklarını belirten tmob CEO’su Rudi Dökmecioğlu ise “Jolly Tur müşterileri ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiğimiz mobil uygulamada Magma Travel ürünümüzün tüm teknolojik özelliklerini kullandık. Tatili gelen Jolly müşterileri artık mobili tercih edecek” diye ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder