18 Temmuz 2016 Pazartesi

Canovate Group, dünya liderliğini Turquality ile taçlandırıyor ...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Canovate Group, dünya liderliğini Turquality ile taçlandırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek Data Center ve Fiber Optik teknoloji üreticisi olan Canovate Group,
Data Center (Veri Merkezi) üretiminde dünyadaki 5 firmadan biri olurken; uçtan uca Fiber Optik Dağıtım Santrali çözümlerinde dünyadaki 7 firmadan birisidir. Canovate Group, dünya liderleri arasında yer alan konumunu Turquality ile taçlandırıyor. Ar-ge ve inovasyon şirketi olan Canovate, Mayıs 2016 itibariyle Turquality programına bilgi teknolojileri sektöründe giren ilk firma oldu.

4 kıtada 72 ülkeye ihracat yapıyor  



İstanbul Çekmeköy’de 30 bin metrekare alan üzerinde üretim yapan Canovate Group, bilişim ve telekom altyapı ürünleri konusundaki üretim hattıyla; Avrupa’daki 2- 3 fabrikadan birisi olarak gösteriliyor. 2016 yılı itibariyle Canovate Group, yıllık üretim kapasitesinin %80’ini, 4 kıtada 72 ülkeye ihraç ediliyor. Canovate’nin, Amerika, Rusya, Suudi Arabistan, Dubai, Endonezya ve Filipinler’de ofisleri bulunuyor. Canovate, önümüzdeki dönemde, Vietnam ve Suudi Arabistan’da üretim tesisi kurmak için kolları sıvadı. Suudi Arabistan’da kurulacak üretim tesisinden Ortadoğu ülkelerine hizmet verilirken; Vietnam’da kurulacak üretim tesisinden Endonezya, Filipinler, Tayland, Malezya, Singapur, Avustralya gibi ülkelere hizmet götürülmesi planlanıyor.

Canovate, ar-ge ve inovasyon firmasıdır

Ar-ge ve inovasyona yaptıkları yatırımın başarının sırrı olduğunu kaydeden Canovate Group Yönetim Kurulu Başkanı Can Gür, şunları söyledi: “Dünya pazarlarına sunduğumuz ilklerimiz ve ürünlerimizle; Data Center ve Fiber optik dağıtım santrallerinde dünya liderleri arasında yer alıyoruz. Canovate olarak, 2001’den 2015 yılına kadar 14 yılda, ar-ge’ye 18 milyon doların üzerinde yatırım gerçekleştirdik. Her yıl,  yaklaşık 1 milyon dolara yakın ar-ge yatırımı yapıyoruz. Teknoloji sektöründe, ülkemizin ar-ge ve inovasyon firması Canovate’dir” dedi.
Canovate’nin hizmet verdiği firmalar arasında; ülkemizden Türk Telekom, Turkcell, Superonline, Vodafone, Avea, Ericsson, Huawei, ZTE, Netaş, Alcatel vb ile yurt dışında Etisalat, Vodafon Global, Mobily, Du, STC, BTC, OTE, Rom Telecom ve Ingiliz O2 operatörleri vb yer alıyor. Sektöründe uluslararası tüm sertifikasyonlara sahip olan Canovate’nin sertifikaları arasında, UL, ETL, CSA, DELTA, GOST, CE, TUV, TSE, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 180001, ISO 27001 bulunuyor.

Dünyada ilk 10 firma arasında yer almayı sürdürecek

4 Mayıs 2016 itibariyle Turquality programına bilgi teknolojileri sektöründe giren ilk firma ve marka olduğunu belirten Turquality ve Kurumsal Yönetim Koordinatörü Arzu Keskinkaya, şunları kaydetti: “Dünyadaki ilk ve tek markalaşma programı olan Turquality ile, hedef pazarlardaki etkinliğimizi artıracağız. Ana stratejimiz, Data Center (Veri Merkezleri) ve Fiber Optik iletişim sistemleri alanında, dünyada ilk 10 firma arasındaki yerimizi sağlamlaştırmak ve muhafaza etmektir” diye konuştu.

Editöre bilgi:
Canovate Group, 4 sektörde faaliyet gösteriyor
Canovate Grup, 4 sektörde faaliyet gösteriyor:
1-Canovate Elektronik (Data Center, Fiber Optik dallarında uçtan uca çözümler),
2-Canovate Enerji (Isı Pompaları -Heat Pump),
3-Canovate İleri Teknoloji (Mobesa ulusal entegre güvenlik sistemleri, siber güvenlik sistemleri, sosyal medya kontrol ve denetimi)
4-Gayrimenkul ve yatırım ortaklığı (Ümraniye Canpark AVM ve yanındaki Hilton Garden Inn Hoteli)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder