3 Ağustos 2018 Cuma

CarrefourSA “Lezzet Arası”restoranlarını hizmete açtı....


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




Türkiye’nin En Hesaplı Restoranı“Lezzet Arası” CarrefourSA’larda
Türkiye organize perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA,
toplam10 milyon TL yatırımla Tepe Nautilus, Forum İstanbul, Maltepe Park, Marmara Forum, Marmara Park, Adana ve İzmir’deki hipermarketlerinde
“Lezzet Arası”restoranlarını hizmete açtı.

“Lezzet Arası” restoranları, kaliteli ve güvenilir ürünlerinin,uygun fiyat politikasının yanı sıra tüketicilere reyondan seçtikleri et, balık veya tavuk ürünlerini hemen pişirtip yiyebilmeleri ya da pişirttikten sonra paket servis yaptırabilmeleri şeklinde yeme – içme özgürlüğü sunmasıylaöne çıkıyor.

Hafta içi günlük ortalama 4.200, hafta sonu da günlük ortalama7.000 kişinin tercih ettiği Lezzet Arası restoranlarında tüketiciler, en çok köfte,balık vetavuk etiyemeyi tercih ediyor.

Sabancı Holding ve Carrefour Grupiştiraki CarrefourSA’nın, alışverişi keyifli hale getirmek ve marketleri yaşam alanı olarak konumlandırmak amacıyla tüketicileriyle buluşturduğu Lezzet Arası restoranlarına ilişkin hedefleri, CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, Hipermarketler Satış Genel Müdür Yardımcısı Şenol Arpacı ve ünlü şef Vedat Başaran’ın katılımıyla Forum İstanbul CarrefourSA’daki Lezzet Arası’nda düzenlenen basın toplantısında paylaşıldı.
Kutay Kartallıoğlu: “Tüketicilerin Yeme – İçme Tercihlerine Özgürlük Getirdik”
CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, Türkiye’de bir ilke imza atarak market içinde en uygun fiyata, kaliteli ve güvenilir yemek çeşitleri sunduklarını böylelikle hiper alışveriş deneyimine artı değer oluşturduklarının altını çizerek;
“CarrefourSA olarak tüketicilerimizin ihtiyaçlarını önceliğimiz olarak belirlediğimizgıda perakendeciliği hizmetlerimizeen uygun fiyata, taze, kaliteli ve güvenilir yiyeceklerin yer aldığı Lezzet Arası’nı eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çağdaş Türk mutfağını tanımlayan ve bu alanda başarılı projelerle adından söz ettiren şef Vedat Başaran’ın danışmanlığındarestoranlarımızı toplam 10 milyon TL yatırımla, Lezzet Arası ismiyle gastronomik bir yaşam alanına çevirdik. Bugün için toplam 7 hipermarketimizde tüketicilerimize hizmet veren Lezzet Arası restoranlarını, ilerleyen dönemde yaygınlaştırmaya devam edeceğiz. Ülkemizde eşi benzeri olmayan Lezzet Arası’nın mevcut restoranlardan ayıran en önemli özelliği market bünyesinde olması dolayısıyla et, balık veya tavuk reyonlarından alınan herhangi bir ürünün hemen pişirtilebilmesi veya paket servis hizmeti alınabilmesi. Böylelikle Lezzet Arası ile tüketicilerimizin, menüye bağlıolmadanyeme – içme tercihlerine özgürlük getirdik. Lezzet Arası Türkiye’de benzeri olmayan bir konsept, Fransız ortağımız Carrefour Grup bu yenihiper hizmetimizi beğendi ve örnek alarak yurtdışına taşımak istedi. Bu haber bizler için büyük bir gurur kaynağıdır.”
Şenol Arpacı: “Lezzet Arası’nın Marketten Aldığı Ciro Payı %4’ü Geçti”
Lezzet Arası’nın yer aldığı hipermarketlerdeki günlük müşteri trafiğinin %15’inin Lezzet Arası’nda yemek yediğini vurgulayan CarrefourSA Hipermarketler Satış Genel Müdür Yardımcısı Şenol Arpacı, şöyle konuştu:
“Bambaşka bir alışveriş deneyimi olarak yenilediğimiz veya yeni açtığımız hipermarketlerimizdeki en büyük yenilik olan Lezzet Arası restoranlarında hafta içi günlük ortalama 4.200, hafta sonu da günlük ortalama 7.000 kişiye nezih bir ortamda, uygun fiyata, kaliteli ve güvenilir bir yeme – içme imkânı sunuyoruz.Müşteri trafiğimizi, yıl sonuna kadar %20’ye taşımayı hedefliyoruz. İster ızgara isterse sulu yemek olsun, ortalama 15 TL’ye karnınızı doyurabiliyorsunuz. Çalışanların yanı sıra doğum günü kutlamaları, kadın günlerigibi keyifli buluşmaların da adresi olmaya başladık. Restoranların yer aldığı marketlerin günlük cirolarına baktığımızda Lezzet Arası’nın bu cirolardan aldığı pay %4’ü geçti. Bu payı sene sonuna kadar %8 oranına çıkarmak istiyoruz.”
Vedat Başaran: “Lezzet Arası, Anne Mutfağı Gibi”
Şef Vedat Başaran da, Lezzet Arası’na ilişkin yaptığı değerlendirmede; “CarrefourSA’nın günlük olarak, taze taze üretilen ürünlerini ve reyonlarında yer alan zengin ürün çeşitlerini tüketicilere restoran konsepti ile sunmak fikriyle yola çıktık. “Siz seçin, biz pişirelim” mottosuyla oluşturduğumuz Lezzet Arası’nı bir restorandan da öte daha çok tüketicilerin gün içinde alışverişe ara verip dinlenebilecekleri ve keyifle yemek yiyebileceklerigastronomik bir yaşam alanı olarak tanımlayabiliriz.Lezzet Arası ile tüketiciler hemuygun fiyata taze, kaliteli ve mevsimine uygunürünlerin yer aldığı çorbalardan salata çeşitlerine, farklı damak tatlarına hitap edecek sulu yemeklerden zeytinyağlılara, hamur işinden tatlılara kadar çeşidi bol yiyeceklere ulaşıyor hem de marketten taze taze seçtikleri et, tavuk, balık ürünlerini profesyonel aşçılarımıza hazırlatarak hemen yiyebiliyorlar. Lezzet Arası’nda, evinizin mutfağı gibi gün boyu canınız ne çekerse sizin için hazırlayabiliyor, hem sizin hem ailenizin hem de arkadaşlarınızın keyifle bir arada olacağı lezzetli anlar yaşama imkanı sunuyoruz” dedi.
Lezzet Arası, Evde Pişirmekten Bile Daha Hesaplı
İlki 2017 yılında hizmete açılan Lezzet Arası, bugün Forum İstanbul, Maltepe Park, Marmara Forum, Marmara Park, Acıbadem Nautilus CarrefourSA hipermarketlerindetam hizmet sunarken, Adana M1 ve İzmir Balçova’daki CarrefourSA hipermarketlerde yalnızca balık pişirme hizmeti ile müşterilerine Lezzet Arası keyfi yaşatıyor.
Şef Vedat Başaran’ın danışmanlığında,CarrefourSAhipermarketlerinde kurulan Lezzet Arası restoranlarında kahvaltı tabağından baget ekmek sandviçlere, yumurta çeşitlerinden börek ve kurabiyelere, öğle ve akşam yemeği kapsamında Türk mutfağından seçkin lezzetlerin yer aldığı sıcak büfe, pide ve börek çeşitleri, et – tavuk – balık çeşitlerinin yer aldığı ızgara büfesi, Lezzet Arası şeflerinin marine ettiği özel et seçenekleri ile salata ve tatlı çeşitleri yer alıyor.
Lezzet Arası restoranlarında somon balığı 18,50 TL’den, Çipura 14,90 TL’den, ızgara köfte 16,90 TL’den, yarım piliç 8,50 TL’den ve çocukların çok sevdiği hamburger menü de 12,90 TL’den tüketicilere sunuluyor. Tüketiciler sırasıyla en çok ızgara et olarak köfte, balık olarak çipura, levrek, somon ve tavuk eti tercih ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder