28 Ağustos 2019 Çarşamba

Uyumsoft, e-Ticaret seminerinde e-Dönüşüm sürecini anlattı ...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Uyumsoft, e-Ticaret seminerinde e-Dönüşüm sürecini anlattı

Ülkemizin inovasyon lideri Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ firması,akademi’19 İstanbul e-Ticaret ve e-İhracat seminerinde, e-Dönüşüm (e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter, e-İrsaliye vd) sürecindeki son gelişmeleri anlattı.
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kampüsü Konferans ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen, akademi’19 İstanbul e-Ticaret ve e-İhracat seminerine, Uyumsoft, Entegra, Akakçe, Aras Kurye, Akbarkod, Aliexpress, PttAVM, Hepsiburada, n11, Çiçek Sepeti’nin aralarında bulunduğu firmalar ve bine yakın sektör temsilcisi katıldı.

ERP ve e-Dönüşümde lider firmayız

Uyumsoft’un ERP ve e-Dönüşümde yaptığı çalışmaları hakkında bilgi veren Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ e-Dönüşüm Satış Koordinatörü Arif Erhun Öçal, şunları söyledi:
“Uyumsoft olarak 23 yıldır, ERP (web, cloud, mobil) çözümlerinde müşterilerimize hizmet veriyoruz. e-Dönüşüm (e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye, e-Defter vd) uygulamalarında, lider firma olarak on bini aşkın müşterimiz ile yolumuza devam ediyoruz. Türkiye’nin inovasyon lideri olan firmamız, yıllık gelirinin %31’ni ar-ge ve inovasyona ayırmaktadır. Geçtiğimiz dönemlerde pazara sunduğumuz bulut tabanlı EkoTicari ürünümüz ile ülkemizin yanı sıra, dünya pazarlarında da yoğun talep almayı hedefliyoruz. Ticaret hayatını ve yaşanan dijital dönüşümü değerlendirecek olursak, Uyumsoft’une-Dönüşüm (e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-İrsaliye vd) uygulamaları, işletmelerin dijital dönüşümünü sağlamaktadır” dedi.

Ürün satmıyoruz, işletmelerin ticaret hayatlarını yönetmelerine değer katıyoruz

Uyumsoft’un ERP, e-Dönüşüm uygulamaları ve bulut tabanlı çözümleri çalışmasıyla, ciddi bir bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olduğunu ifade eden Uyumsoft e-Dönüşüm Satış Koordinatörü Arif ErhunÖçal, konuşmasına şöyle devam etti:
“Firma olarak, ürün satmıyoruz, işletmelerin ticaret hayatlarını yönetmelerine dair çözümler sunarak, değer katıyoruz. Gerek ERP çözümlerimiz, gerek bulut tabanlı EkoTicari ailesi, gerek e-dönüşüm uygulamaları ile bir işletmenin tüm süreçlerini dijitalleştirerek, yönetebilmelerinin altyapısını ve danışmanlığını sunmaktayız. Bilindiği üzere son yıllarda firmalar, yazılım ürünlerini satın almak yerine, bulut’tan hizmet almayı tercih etmektedirler. Böylece, hem kullandıkları kadarını ödüyorlar, hem güvenli bir ortamda verilerini tutarken, ciddi bir donanım altyapısı kurmaları da gerekmiyor. Uyumsoft olarak biz de, büyümekte olan KOBİ’ler için bulut ürünlerimiz arasında yer alan EkoTicari ve Banka Bakiyem gibi ürünlerimizi pazara sunduk ve yoğun talep almaktayız. Önümüzdeki dönemde bulut tabanlı ürünlerimize yenileri ekleyeceğiz. Çünkü,bugün ve gelecekte firmalar, çok büyük yazılım çözümleri yerine, çok sayıda bulut servisleri üzerinden şirketlerini yönetmeyi istemektedir. Uyumsoft olarak, Entegra’nın aralarında bulunduğu iş ve çözüm ortaklarımız ile çeşitli konularda işbirliği yaparak, firmaların ihtiyaçlarına çözümler üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder