1 Şubat 2020 Cumartesi

Radisson Hotel Group, ülkemizde üç otel daha açıyor ...


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Radisson Hotel Group, ülkemizde üç otel daha açıyor

Radisson Hotel Group, bu yıl içerisinde 3 oteli daha açmaya hazırlanıyor. İki otel, İstanbul’un tarihi ve turist semtlerinde hizmet verecek, üçüncü otel İzmir’in Aliağa ilçesinde hizmet sunacak.
İstanbul’un turistik semtlerinden Beyazıt ve Sultanahmet’te Pantur Turizm ve Ticaret AŞ yatırımı ile açılacak olan oteller, Radisson Hotel President Beyazıt ve Radisson Hotel Sultanahmet olarak hizmet vermeyi sürdürecek.


Radisson Hotel President Beyazıt ve Radisson Hotel Sultanahmet otelleri, Kapalıçarşı, Ayasofya, Topkapı Sarayı gibi tarihi ve turistik merkezlere yakınlığı ile önemli bir konuma sahiptir.
Radisson Hotel President Beyazıt, spa, balo salonu ve farklı restoranlarla hizmet verirken, Radisson Hotel Sultanahmet, 4 ayrı restorana ev sahipliği yapacak.
Üçüncü otel olarak İzmir’in Aliağa ilçesinde açılacak olan Radisson Hotel İzmir Aliağa ise, Elif İntro Otelcilik tarafından destekleniyor ve otelin yeme-içme alanları, toplantı odaları, spa ve fitness alanları bulunuyor.

Radisson Hotel Group Başkan Yardımcısı ve Geliştirme Üst Yöneticisi ElieYounes, şunları söyledi:
“Radisson Hotel Group'un Türkiye pazarına olan güçlü taahhüdü, Türkiye'de 30'un üzerinde otel ile büyümeye devam ediyor. Radisson Hotel Group, üst segment kategorisinde, İstanbul’un en geniş otel zinciri olarak öne çıkıyor. Bu anlamda, markalarımız, iş ortaklarımız ve çalışanlarımız ile gurur duyuyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder