16 Ekim 2023 Pazartesi

HOSPITALITY AWARDS , 2023 yılının En iyi ödülünü NY&CO Global HospitalityConsultancy’e verdi.


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



DÜNYADA TURİZM VE KONAKLAMA SEKTÖRÜNÜN EN PRESTİJLİ ÖDÜLLERİNDEN OLAN HOSPITALITY AWARDS’TAN NY&CO ‘YA DÜNYANIN EN İYİ OTEL DANIŞMANLIĞI ÖDÜLÜ!

Dünyada turizm ve konaklama sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan kabul edilen HOSPITALITY AWARDS , 2023 yılının En iyi Otel Pazarlama ve Yönetim Danışmanlığı ödülünü  NY&CO Global HospitalityConsultancy’e verdi.

Böylece ilk defa Türkiye’den bir danışmanlık firması böylesine özel uluslararası bir ödülün sahibi olmuş oldu.

2011yılından buyana  lüks pazarda hizmet veren NY&Co. Global HospitalityConsultancy kurucusu ve CEO’su  Nermin Yurtoğlu kazandıkları ödül hakkında şunları söyledi ;

İngiltere menşeyli LUXlife Magazin tarafından, uluslararası markalara verilen ve bu yıl 8. kez düzenlenen HospitalityAwards Ödülleri'nde,2023 yılının En İyi Otel Pazarlama ve Yönetim Danışmanlığı  ödülünü kazandığımızı duyurmanın heyecanını ve başarılarımızı ilk kez bir dünya sahnesinde kutlamanın haklı gurunu yaşıyoruz.

Turizmin sektörünün yaşadığı sıkıntı ve zorlukları hepimiz biliyoruz , buna rağmen yılmadan ve hiç ara vermeden devam ettiğimiz danışmanlık işimizde 12. yılımızı kutlarken, çalışmalarımızın , sadece hizmet sunduğumuz  seçkin  markalarımız tarafından değil , uluslararası anlamdadikkat çekici bir etki yaratarak taktir edildiğinigörmek ve tüm bunların bir sonucu olarak, global konaklama sektörünün oskarlarından biri kabul edilen HospitalityAwards ‘ın bir parçası olmak bizim için tarifi edilemez bir onur.

NY&Co.GLOBAL HOSPITALITY CONSULTANCY olarak aldığımız  ilk uluslararası ödül ile artık dünya sahnesindeyiz ,çok mutluyuz.Bu eşsiz ödülün bize verdiği motivasyon ile şimdiye kadar yaptığımız güzel işlere daha fazlasını katarak yolumuza devam edeceğiz.

Bu yolculuğumuzda ,tamamen bağımsız ve karşılıksız  bir şekilde bizi profesyonelce değerlendirip,öngörülen sürecin sonunda bize bu ödülü layık gören LUXLife Dergisi ekibine teşekkür ederiz.

Ayrıca kazanan tüm markaları da ayrı ayrı kutluyoruz, dedi.

https://www.lux-review.com/winners/ny-co-global-hospitality-marketing-consultancy/



Bu güne kadar dünyanın en seçkin ve iyi otel ve resort markalarından Aman Resorts, AnantaraHotels&Resorts, GraceHotels in yanısıra Türkiye’de Kenan Yavuz Etnografya Müzesi ve Loru Han, IdaCosta Hotel, SabrinasHaus gibi sadece lüks segment markalarla çalışan NY&Co Global Hospitality Yönetim ve Pazarlama , Markalaşma gibi konularda hizmet veriyor.

HOSPITALITY AWARDS  Hakkında

LUXlife tarafından düzenlenen HospitalityAwards  , dünya genelinde konaklama sektörünün en iyilerinin ödüllendirildiği sekizinci yılına giren prestijli bir ödül programıdır. Bu ödüller, kendi alanlarında olağanüstü performans, yenilikçilik ve misafir memnuniyeti sergileyen işletmelerin ve profesyonellerin başarılarını ve yaratıcılığını ödüllendirmek  için düzenlenmektedir.

LUXlife , küçük ve lüks butik otellerden büyük zincirlere, kaliteli restoranlardan rahat kafelere, lüks spa'lardan sağlıklı yaşam merkezlerine ve daha fazlasına kadar her büyüklükteki ve türdeki konaklama işletmelerini ve profesyonelleri hedeflemektedir. Ödüller, konaklama sektörünün çeşitliliğini ve kalitesini sergilemeyi ve kazananların tanınması ve tanıtılması için bir platform sağlamayı amaçlamaktadır.

HospitalityAwards , hızla değişen ve dönüşen sektörün trendleri yakalamak ve bunlara uyum sağlama konusunda öncülük eden konaklama işletmeleri ile profesyonelleri ödüllendirmek için düzenlenmektedir. Ödüller aynı zamanda sektörde yeni olan kişilere de bu örnek başarı yolunu takip etmeleri ve sektördeki mükemmellik standartlarını yükseltmelerine  ilham olması amacıyla veriliyor.

Ödül süreci ; Şirket içinde tecrübeli ekibimiz tarafından büyük titizlikle, başarılarıyla tanınmayı hak ettiğini düşündüğümüz işletmeleri ve profesyonelleri tespit ederek, analiz eden ve ödüllendiren bir süreçtir. Bu yöntemin kullanılması, sektör veya büyüklükten bağımsız olarak işletmelerin eşit şartlarda değerlendirilebileceği anlamına gelir.

LUX LIFESTYLE MAGAZINE HAKKINDA

LUXlife Dergisi, AI Global Media Ltd. yayıncılık şirketi tarafından 2015 yılında kurulan birinci sınıf bir lifestyle mecradır. Dünya çapında 94.000 tiraja ulaşan LUXlife, lüks yaşam tarzı endüstrisindeki çeşitli konulara odaklanıyor makaleleri genel olarak moda, güzellik, kaliteli yemekler, seyahat, lüks emlak ve çok daha fazlasını içermektedir. İçeriğinde ürün haberlerinden ve incelemelerden trendler, özellikler ve yorumlar bulanan LuxLife okuyucu ve takipçilerini bilgilendirmek, eğlendirmek ve ilham vermek için tasarlandı.

#konukseverliködülleri2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder