25 Nisan 2024 Perşembe

Turkish Technology’nin İletişim Çalışmalarını Excel İletişim Yürütecek


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Turkish Technology’nin İletişim Çalışmalarını Excel İletişim Yürütecek

Yeni dönemde Turkish Technology’nin tüm iletişim faaliyetleri; hizmet verdiği sektör, marka ve kurumlara özel somut çözümleri, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlarla sunan Excel İletişim tarafından yürütülecek.

Global rekabette standartları aşan ve hedeflerini sürekli büyüten Turkish Technology’nin önümüzdeki dönem medya iletişimi, konu ve gündem yönetimi gibi tüm iletişim çalışmaları Excel İletişim tarafından takip edilecek.

İstanbul’da 2, Ankara ve İzmir’de 1 ofisi ile dünya havacılık endüstrisinin gelişimine katkı sağlayan ve küresel ölçekte değer yaratan projelere imza atan Turkish Technology, 1500’ü aşan personeliyle hizmet verirken; büyük veri, bulut bilişim, yapay zekâ, siber güvenlik ve blockchain teknolojileriyle havacılık sektörünün geleceğine de yön veriyor. 

Excel İletişim ve Algı Yönetimi Hakkında

1994 yılında kurulan Excel İletişim, ulusal ve uluslararası pek çok saygın kuruluş, marka ve sivil toplum örgütünün yanı sıra kamu kurumlarına da marka değerlerini ve kurumsal itibarlarını geliştirmeleri amacıyla iletişim alanında danışmanlık, planlama ve uygulama hizmetleri veriyor. Excel İletişim, iş ortaklarına hedefleriyle tutarlı, olasılığa yer vermeyen somut iletişim çözümlerini, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar eşliğinde sunuyor. Yerel ihtiyaçlara uygun olarak geliştirdiği çözümleri evrensel bakış açısıyla yorumlayan Excel İletişim, ulusal ve uluslararası pek çok başarının da sahibi.

Dünyanın en büyük entegre iletişim çözüm sunan ağlarından Fleishman Hillard’ın Türkiye Temsilciliğini de üstlenen Excel İletişim, ICCO (Uluslararası İletişim Danışmanlığı Birliği) tarafından verilen Uluslararası Danışmanlık Yönetimi Standardı’na sahip ve ICCO’ya bağlı meslek örgütü İDA’nın (İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği) kurucu üyesi. 


Turkish Technology Hakkında 

Turkish Technology, Türk Hava Yolları ve iştiraklerinin teknoloji ihtiyaçlarına, kuruluş içerisinde bir birim olarak yaklaşık 90 yıldır inovasyonla ve tutkuyla yön veriyor. 2021 yılından bu yana ise Turkish Technology adıyla yeniden yapılanarak havacılık ve hava kargo sektörü odaklı, yenilikçi, çevik ve değer odaklı bir teknoloji kuruluşu olarak faaliyetlerine devam ediyor. İstanbul’da iki, Ankara ve İzmir’de birer ofisi ve 1.500’ü aşan çalışanıyla bugüne kadar global ölçekte 350’nin üzerinde proje üreten Turkish Technology, global rekabette standartları zorlayan yenilikçi teknolojilere imza atıyor. Dürüstlük, iş birliği, çeviklik değerlerinden hareketle müşteri odaklılık ve operasyonel mükemmellik hedefiyle teknoloji ve inovasyonlar geliştiriyor.  Şirket, büyük veri, bulut bilişim, yapay zekâ, siber güvenlik ve blockchain teknolojileriyle Türkiye’nin bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları’nı Avrupa’nın ilk 3 dijital havayolundan biri yapma hedefine emin adımlarla ilerliyor. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder