18 Ekim 2024 Cuma

Wyndham, Hindistan’da 40 Microtel by Wyndham oteli için anlaşma imzaladı

 



HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


Wyndham, Hindistan’da 40 Microtel by Wyndham oteli için anlaşma imzaladı

NILE Hospitality LLP ile imzalanan münhasır geliştirme anlaşmasıyla 40 otelin 2031 yılına kadar açılması hedefleniyor

Wyndham Hotels & Resorts, Microtel by Wyndham markasını Hindistan’a getirmek için NILE Hospitality LLP ile münhasır geliştirme anlaşması imzaladı. Bu anlaşmayla, Wyndham’ın ülkede bulunan marka sayısı 8’e yükselmiş olacak. Wyndham bu stratejik ortaklıkla ödüllü markasını, bölgenin önde gelen otel geliştirici ve işletmecisi şirketlerinden birinden aldığı destekle Hindistan’a getiriyor.

Wyndham, global gücünden ve NILE’ın Hindistan pazarındaki uzmanlığından aldığı destekle birlikte hepsi Wyndham’ın franchise ağına doğrudan dahil olan 40 otelin açılışını 2031 yılına kadar gerçekleştirmeyi bekliyor. Şirketin, konaklama alanında dünyanın en dinamik ve büyüyen pazarlarından Hindistan’da şu anda açık durumda 60 oteli bulunuyor ve önümüzdeki 18 ay içinde en az yüzde 25 oranında büyüme kaydetmeyi bekliyor.

Microtel by Wyndham markası konaklama sektörünün ekonomi segmentinde verimliliğiyle, modern tasarımıyla ve misafirlerine sunduğu bütçe dostu deneyimlerle öne çıkıyor. Wyndham’ın NILE ile imzaladığı anlaşmayla Microtel by Wyndham markası, Hindistan’ın altyapı geliştirme planına paralel olarak ikinci, üçüncü ve dördüncü kademedeki şehirlerde geliştirilecek ve ilk oteller 2025 yılında açılacak. Her biri en az 50 odalı olan otellerin, bölgelerindeki talebe bağlı olarak toplantı ve etkinlik alanları, spor salonları ve diğer olanakları da bulunacak.  

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, “Hindistan’da inanılmaz fırsatlar bulunmaya devam ettiğini görüyoruz ve bu sebeple geniş bir yelpazedeki markalarımızdan daha fazlasını ülkeye getirmeye stratejik bir önceliğimiz olarak odaklanmış durumdayız. Microtel, pazarın ihtiyaçlarına göre şekillendirilebilen markaların harika bir örneğini oluşturuyor. NILE Hospitality gibi güvenilir ortaklarımızla iş birliklerimizi sürdürerek, artan talebi karşılamak için hacmimizi hızla büyütebiliyoruz” dedi.


NILE Hospitality LLP Kurucusu ve CEO’su Vikram Singh Chauhan, “NILE olarak Wyndham’ı kendini kanıtlamış bir ortağımız olarak görüyoruz ve gelişim hikayemizin bu yeni bölümünde Hindistan konaklama sektörünün hızla genişleyen ekonomi segmentindeki fırsatları beraber değerlendirmeyi hedefliyoruz. Microtel’i Hindistan’a getirerek, bir yandan dünyanın franchise veren en büyük otel şirketinin hacminden ve kaynaklarından yararlanırken, güçlü yurt içi pazarındaki geliştirme faaliyetlerimize de hız veriyoruz. Bunu ideal bir ortaklık ve birlikte büyüme ve inşa etme kararlılığımızın bir yansıması olarak görüyoruz” dedi.

Wyndham Avantajı

Wyndham’ın EMEA bölgesi genelindeki franchise sahipleri, kendilerini başarıya ulaştıracak şekilde tasarlanan, birinci sınıf pazarlama, dağıtım ve diğer kaynakları bir araya getiren Wyndham Avantajı’ndan yararlanıyor. Otel sahipleri, sektör lideri tedarikçilerin sunduğu yeni nesil otel ve gelir yönetimi sistemleri gibi en ileri teknolojiler de dahil olmak üzere geçtiğimiz altı yıl boyunca neredeyse 325 milyon ABD doları değerinde yatırım yapılan yenilikçi teknolojilere, ayrıca dünya genelinde otele girişlerin üçte birinden daha fazlasını oluşturan yaklaşık 110 milyon kayıtlı üyesiyle Wyndham Rewards’un giderek büyüyen üye kitlesine erişim sahibi oluyor.

USA Today ve U.S. News and World Report tarafından bir numaralı otel ödül programı seçilen Wyndham Rewards, 60 binden fazla otel, resort tatil kulübü ve kiralık tatil evini kapsıyor. Wyndham Rewards, üyelerinin her bir geçerli konaklamada en az 1.000 puan kazanmasına olanak sağlayan tek otel sadakat programı olarak öne çıkıyor. Üyeler, puanlarını on binlerce otel, resort tatil kulübü ve kiralık tatil evinde ücretsiz geceler veya turlar, aktiviteler, hediye kartları, alışveriş ve daha fazlası için kolayca kullanabiliyor. Programın üç kademeden oluşan basit puan kullanma sisteminde ücretsiz geceler gecelik oda başına yalnızca 7 bin 500 puandan, indirimli geceler ise gecelik oda başına yalnızca 1.500 puandan başlıyor.

Wyndham ile franchise fırsatlarıyla ilgili daha fazla bilgi için whrdevelopmentemea.com adresini ziyaret ediniz.

Microtel by Wyndham Hakkında

Microtel® by Wyndham, Kuzey Amerika, Asya ve Yeni Zelanda’da bulunan ekonomi segmentindeki 360’ın üzerinde otelin oluşturduğu ödüllü bir zincirdir. Hem misafirlerin hem de otel sahiplerinin beklentilerini daima fazlasıyla karşılayan Microtel, The Harris Poll® gibi sınıfının en iyisi kuruluşlarca dereceye layık görülmüştür. Microtel’in uzun ödül listesinde, ekonomi segmentindeki bir otel markasına verilen en yüksek ödül sayısıyla, 18 J.D. Power ödülü de yer almaktadır. Yenilikçiliğiyle öne çıkan Microtel, ekonomi segmentinde fiyatlarla orta segment deneyimler ve ücretsiz Wi-Fi ve kontinental kahvaltı gibi olanaklar sunuyor. Çoğu otelde toplantı odaları ve fitness merkezleri, yüzme havuzları gibi diğer olanaklar ve markanın misafir sadakat programı Wyndham Rewards® ile puan kazanma ve kullanma fırsatı da yer alıyor. Seyahat edenler, programa www.wyndhamrewards.com adresi üzerinden ücretsiz olarak katılabiliyor.


Wyndham Hotels & Resorts Hakkında

Wyndham Hotels & Resorts (NYSE: WH), altı kıtada ve 95’in üzerinde ülkede bulunan yaklaşık 9 bin 200 oteliyle, tesis sayısı bazında dünyanın franchise veren en büyük otel şirketidir. Wyndham, her ziyaretçiye hitap eden ve 885 bine yakın odanın bulunduğu ağıyla, konaklama sektörünün hem ekonomi, hem de orta segmentinde lider bir konuma sahiptir. Super 8®, Days Inn®, Ramada®, Microtel®, La Quinta®, Baymont®, Wingate®, AmericInn®, Hawthorn®, Trademark Collection® ve Wyndham®, şirketin portföyünde yer alan 25 otel markasından bazılarıdır. Şirketin ödüllü sadakat programı Wyndham Rewards®, yaklaşık 110 milyon kayıtlı üyesinin, puanlarını dünya çapında binlerce otel, resort tatil kulübü ve kiralık tatil evinde kullanmasına olanak sağlamaktadır. Daha fazla bilgi için wyndhamhotels.com adresini ziyaret ediniz.

NILE Hospitality LLP Hakkında

2018 yılında kurulan NILE Hospitality, Güney Asya’nın önde gelen otel yönetim ve otel geliştirme şirketleri arasında yer almaktadır. Hindistan bölgesindeki konaklama sektörüne eşsiz yaklaşımımız hizmet, performans ve kalitede lider olarak öne çıkmamızı sağlıyor. Otel sahiplerimize daima üstün başarılar getirmemiz ve otellerimizin marka konumlarını desteklememiz, bizi alt kıtada otel yönetimi açısından tercih edilen ortaklar kılıyor. Dinamik ekibimiz, otel operasyonları, satış, pazarlama ve geliştirme gibi tüm aşamalarda önde gelen otel markalarına liderlik etme deneyimine sahiptir.

Vizyonumuz, her bir misafirimizin otellerimizde görülmesi, duyulması, tanışılması ve evlerine olağanüstü bir konaklama deneyiminin hatıralarıyla dönmesini sağlamaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder