24 Mayıs 2017 Çarşamba

Erciyes Dağı manzarasında, Geleneksel İftar Sofrası..

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Erciyes Dağı manzarasında,
Geleneksel İftar Sofrası

Kayseri’nin en merkezi konumunda bulunan Radisson Blu Hotel Kayseri, Ramazan ayı boyunca, geleneksel anlayışta bir iftar programı hazırladı.

Erciyes Dağı’nın muhteşem manzarasına karşı, üç ayrı menüde sunulan eşsiz lezzetler ile, aileniz ve dostlarınızla bir arada olacağınız iftar programı sizleri bekliyor.

11 ayın sultanı Ramazan ayına özel menüler:
Kişi başı fiyatı, İftar menüsü-1:  64 TL
Kişi başı fiyatı, İftar menüsü-2:  84 TL  
Kişi başı fiyatı, İftar menüsü-3:  89 TL

Rezervasyon: 0352 315 50 00

(0-6 yaş arası için ücretsiz, 7- 12 yaş arası çocuklar için %50 indirimli. 10 kişi ve üzerindeki gruplar için %10 indirim uygulanmaktadır)


İftar Menüleri:

İFTAR MENÜ-1
İftariyelik Tabağı (Mebrum Hurması, Zeytinyağlı biber dolma, Tulum peynir, Kayseri pastırması, Akdeniz yeşilliği, Kuru kayısı, Ceviz içi, Siyah zeytin, Yeşil zeytin, Domates, salatalık), Mercimek çorbası, Fesleğenli domates sos ile peynirli su böreği, Fesleğenli patates püresi ve ızgara sebze kavurması ile saray usulü fıstıklı tavuk rulosu, Nar sos ve taze nane ile ev yapımı fındıklı güllaç’tan oluşuyor. Masalarda ortada, Erzurum petek balı, taze kaymak, ramazan pidesi ve özel baharatlı sucuk içi de yer alıyor.

İFTAR MENÜ-2
İftariyelik Tabağı (Mebrum Hurması, Zeytinyağlı biber dolma, Tulum peynir, Kayseri pastırması, Akdeniz yeşilliği, Kuru kayısı, Ceviz içi, Siyah zeytin, Yeşil zeytin, Domates, salatalık), Ezogelin çorbası, Fesleğenli domates sos ile peynirli su böreği, Yasemin pilavı ve bademli brokoli suflesi ile Avcı usulü mantarlı gratine antikot, Tahin vanilyalı dondurma ve frambuaz sos ile Kayseri Nevzine tatlısı’ndan oluşuyor. Masalarda ortada, Erzurum petek balı, taze kaymak, ramazan pidesi ve özel baharatlı sucuk içi de yer alıyor.

İFTAR MENÜ-3
İftariyelik Tabağı (Mebrum Hurması, Zeytinyağlı biber dolma, Tulum peynir, Kayseri pastırması, Akdeniz yeşilliği, Kuru kayısı, Ceviz içi, Siyah zeytin, Yeşil zeytin, Domates, salatalık), Yoğurtlu den çorbası, Fesleğenli domates sos ile peynirli su böreği, Fıstıklı pilav ve taze kekik sos eşliğinde geleneksel kuzu tandır, Nar sos ve taze nane ile ev yapımı fındıklı güllaç’tan oluşuyor. Masalarda ortada, Erzurum petek balı, taze kaymak, ramazan pidesi ve özel baharatlı sucuk içi de yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder