18 Eylül 2018 Salı

Kayseri’ye sahip çıkıyoruz...


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Kayseri’ye sahip çıkıyoruz

Hunat Camii ve Külliyesi, yaz aylarında 900 yaşındaki muhteşem taş işçiliği duvarlarının gölgesinde güler yüzlü yaşlılarının sohbetlerine gölgelik olan, gül bahçelerinin ortasında, Kayseri’nin sembolü olmuş muhteşem bir yapıdır. Radisson Blu Hotel Kayseri çalışanları, Kayseri’nin gururu olan bu tarih abidesinin çevresinde, 15 Eylül Dünya Çöp Toplama günü etkinliği çerçevesinde çöp toplayarak, hem çevremize hem de tarihimize sahip çıkmanın güzel bir örneğini sergiledi.

Yapının güzelliklerini daha da ön plana çıkartmak ve bu eseri inşa eden ustalara ve atalarımıza saygılarını sunmak üzere Radisson Blu Hotel Kayseri çalışanları, bir yandan çöp toplarken, diğer yandan da yapılan etkinlik hakkında bilgi verdiler. Halktan da katılımın olduğu çöp toplama etkinliği sırasında halkın teşekkür ve takdirlerini bildirmesi ve etkinliğe katılarak destek vermesi  ise otel çalışanlarına yorgunluğunu unutturan en güzel hediye oldu. 

Radisson Blu Hotel Kayseri personeli, çöp toplarken geri dönüşüm için çöpleri ayrı ayrı poşetlerde biriktirmeye de özen gösterdi. Geri dönüşümün önemi ile ilgili halka broşür de dağıtan çalışanlar daha sonra çöp poşetlerini belediyenin geri dönüşüm konteynerlerine bıraktı.

Kayseri’nin tek Yeşil Yıldızlı oteli olan Radisson Blu Hotel Kayseri, gerek çok düşük karbon salınımı gerekse doğada çözünmeyen zararlı atık maddeleri kullanmaması ile Kayseri’de çevreciliğin önderliğini yürütürken çocuklarımıza daha yaşanır ve temiz bir çevre bırakmak için bilinçlendirme çalışmalarına da gönüllü olarak katkıda bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder