30 Kasım 2019 Cumartesi

CanovateGroup, Data Center Expo Eurasia 2019 Fuarında....




HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


CanovateGroup, Data Center Expo Eurasia 2019 Fuarında....


CanovateGroup, 28 Kasım ile 1 Aralık 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Data Center Expo Eurasia 2019 Fuarı’na katılıyor. Ar-ge ve inovasyon odaklı global bir şirketler grubu olan CanovateGroup, ITerra DC (Tümleşik Veri Merkezi), Mini Veri Merkezi, Front Cooler, Adyabatik Soğutma Santrali, Inorax-ST Dikili Tip Kabinet, Chiller, Crac Sistemi ve Kent Güvenliği Yönetim Sisteminin aralarında bulunduğu geniş ürün ailesi hakkında bilgiler verirken, standında yaptığı teknoloji şovu ile fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgisini çekiyor.
Avrasya bölgesinin ilk ve tek datacenter (veri merkezi) organizasyonu olan fuar, Ortadoğu, Doğu Avrupa, Körfez bölgesi ve Kuzey Afrika’dan yaklaşık 35 ülkeden sektör temsilcisini bir araya getiriyor.   

CanovateGroup, Data Center’da dünyada ilk 8 globalfirma arasındadır

Yüzde 100 Türk markası olan CanovateGroup, Data Center (veri merkezi) ve fiber optik sistemlerindeki teknolojisi ve uçtan uça ürün portföyü ile dünyanın ilk 8 global markası arasında yer alıyor. Canovate Data Center ürünleri,Avusturya, Danimarka, İspanya, Suudi Arabistan, Umman, Filipinler, Nijerya, Etiyopya, Sudan gibi birçok ülkeye ihraç ediliyor. Uçtan uça fiber optik ürünleri, Almanya, Fransa, Hollanda, Amerika, Şili, Suudi Arabistan, Etiyopya, Endonezya, Fas, Cezayir gibi birçok ülkeye ihraç edilmeye devam ediyor. CanovateGroup’un enerji şirketi, ısıtma, soğutma ve klimatizasyon sistemleri üretimi, Türkiye’de ilk ve tek olarak (toprak, su, hava kaynaklı) Canovate Isı Pompaları geliştirilmesi ve üretimi, Hassas klimalar, chiller üretimi ve Adyabatik soğutma santrallerinin üretimini yaparak, ihracatını gerçekleştiriyor. 4 kıtada 70’in üzerindeki ülkeye ihracat yapan CanovateGroup, sektöründe UL, ETL, CSA, DELTA, GOST, CE, TUV, TSE, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 180001, ISO 27001 bulunduğu uluslararası sertifikalara sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder