10 Eylül 2020 Perşembe

Kolaysoft Teknoloji, 2019’a damgasını vuran bilişim şirketleri arasındaki yerini aldı...

 

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR

Kolaysoft Teknoloji, e-Dönüşüm kategorisinde 7.sırada yer aldı 

e-Dönüşüm sektörünün öncü firmalarından Kolaysoft Teknoloji AŞ, 2019’a damgasını vuran ilk 500 bilişim şirketi arasında, e-Dönüşüm kategorisinde 7.sırada yer aldı. 

Bu yıl 21.’cisi yapılan İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye 2019- Bilişim 500 araştırmasının sonuçları, geçtiğimiz günlerde online düzenlenen ödül töreninde açıklandı ve Kolaysoft Teknoloji AŞ, ülkemize değer katan bilişim şirketleri arasında ilk sıralarda konumlandı. 

Son yıllarda e-Dönüşüm pazarında başarılı çalışmalara imza atıldığını ifade eden Kolaysoft Teknoloji AŞ Genel Müdürü Kezban Boztürk, şunları kaydetti: 

“Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından hayata geçirilen e-Dönüşüm (e-fatura, e-defter, e-arşiv, e-irsaliye) uygulamaları kapsamında, iş dünyası geleceğin teknolojilerine ve dijital dönüşüme hazır hale geliyor ve dijital dönüşüm iş hayatının yanı sıra hemen hemen her alanda yaşanıyor. Firma olarak, ülkemizin en kapsamlı bilişim araştırmalarından ilk 500 Bilişim şirketi 2019 sonucuna göre, e-Dönüşüm kategorisinde 7.sıradaki başarımızı, çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve müşterilerimiz ile kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi. 

Kolaysoft Teknoloji, e-Dönüşüm pazarının %20’ne altyapı hizmeti sağlıyor

Firma olarak, Türk işletmelerinin dijital dönüşüm yolculuğuna eşlik ettiklerini belirten Kezban Boztürk, şunları anlattı: 

“Müşterilerimize e-Dönüşüm uygulamalarındaki çözüm önerilerimizi en kolay haliyle uçtan uca sunuyoruz. Kademeli olarak ülkemizdeki işletmelerin büyük bölümü, e-Dönüşüme geçerek, iş süreçlerini dijital ortama taşıdılar ve taşımaya devam ediyor. Hem Kolaysoft Teknoloji, hem altyapı hizmeti sunduğumuz 14 özel entegratör ile olan işbirliğimizi değerlendirdiğimizde, e-Dönüşüm pazarının %20’nin altyapısını Kolaysoft Teknoloji olarak biz sağlıyoruz” diye konuştu. 

e-Dönüşümde, sektörel bazda çözümler geliştiriyor 

Teknoloji ile hayatın daha kolay olduğunun altını çizen Kezban Boztürk, konuşmasına şöyle devam etti:  

“Kolaysoft ekibi olarak bizler, teknolojiyi kolaylaştırmak için çalışıyoruz ve hepimiz için teknoloji ile hayat çok daha kolay olacak. Firma olarak, klasik bir özel entegratör olmanın ötesinde, sektörel bazda çözümler üreten bir şirketiz. Çünkü, her mesleğin öncelikleri ve ihtiyaçları farklı olabiliyor ve bizler öncelikle sektörel bazda bunları tespit ederek, bu konulara dair çözümler geliştiriyoruz. Eczacılar, avukatlar, veterinerler, mali müşavirler gibi her mesleğin ihtiyaçlarına özel uçtan uca e-Dönüşüm hizmetini sağlıyoruz” dedi. 

Bu yıl bir başarı da KolayPeyk ürününe, IASP’den geldi 

2020 yılının Kolaysoft Teknoloji açısından başarılarla dolu bir yıl olduğunu kaydeden Kezban Boztürk, bu yıl bir başarının da KolayPeyk ürününe, Nisan ayında IASP’den geldiğini söyledi. Uluslararası Teknoparklar Birliği (IASP)’nin, pandemi sırasında dünyaya katkı sağlayacak olan yazılımları ve  tıbbı cihazları Nisan ayında dünyaya ilan ettiğini ifade eden Kezban Boztürk, şunları anlattı.  

“KolayPeyk ürünümüz, salgın sırasında ve sonrasında iş dünyasının dijital dönüşümüne katkı sağlayacak bir çözüm olarak, IASP tarafından dünyaya ilan edildi. 74 ülkede faaliyet gösteren ve 150 bini aşkın Ar-Ge firmasını bünyesinde bulunduran IASP’nin onayladığı ürünlerden birisi olmanın, ülkemiz adına mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Yenilikçi bir yazılım ürünü olan KolayPeyk, iş kanunları kapsamındaki kayıtları ve belgeleri resmi evrak olarak dijitalleştiren bir platformdur. KolayPeyk sayesinde, şirketler personellerine yapacakları tebliğ ve tebellüğlerini yasal dayanaklara uygun bir şekilde gerçekleştiriyorlar. İşletmeler, çalışanlarına ilettikleri bordro, ücret hesap pusulası, izin, KVKK, iş güvenliği gibi tüm evraklarını, zaman damgalı olarak, yasal ve güvenli bir şekilde KolayPeyk ile dijital ortamda iletmektedirler” şeklinde konuştu. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder