4 Ekim 2020 Pazar

Gençler İçin İyilik Platformu, üniversiteli gençlerle buluştu ...

 


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Gençler İçin İyilik Platformu, üniversiteli gençlerle buluştu 

Gençler İçin İyilik Platformu, 30 Eylül tarihinde, zoom üzerinden yaptığı seminer/çalıştayda üniversiteli gençlerle buluştu. Geleceğimiz olan gençler, umut veren paylaşımları, iyiliği yardımlaşmayı önemseyen bakış açıları ve geleceğe dair hedeflerini paylaştı. 

Gençler İçin İyilik Platformu ve Dernek Kurucu Başkanı, insan kaynakları ve iletişim uzmanı Ayşen Laçinel, yaptığı açılış konuşmasında, “Amacımız balık tutmayı öğretmek, üniversiteli gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine, mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak, üreten gençlerin yanında olmak, güçlü, çalışan gençlik istihdam demek, güçlü toplum demek” dedi

Üretmenin, gelişimin, yardımlaşma ve çabanın, iyiliğin önemi vurgulandı

Moderatörlüğünü Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Berat Bir ve Medipol Üniversitesi Kariyer Ofisi Müdürü Emre Urfalı’nın yaptığı etkinlikte, Platform üyelerinden,Devlet Tiyatroları Geçmiş Dönem Genel Müdürü - oyuncu, Sanata Evet Lideri Tamer Levent, TÜV SÜD Türkiye CEO’su Emre Büyükkalfa, KFC Mena/ Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Betül Yalçın Emlek, gençlere kariyer yolculuklarını anlattı. Kendini farketmenin, farkındalığın, hayal kurmanın ve hedeflerinin peşinden gitmenin çabanın önemini vurgulayan mesajlar verdi. Bilgi Üniversitesi Konsey ve Burs Sorumlusu Emine Çağan, gençlerin yeteneklerinin ve çalışmalarının, önemini vurguladı. 

Marmara Üniversitesi,Medipol Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Biruni Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi,İstanbul Üniversitesinden öğrenci temsilcilerinin katıldığı çalıştayda, üretmenin, gelişimin, yardımlaşma ve çabanın, iyiliğin önemi vurgulandı. Geleceğimiz olan gençlerin hayata, ülkelerine olan inançları, çalışma ve üretme istekleri, çabaları umut verdi.

Çalıştayda söz alan öğrencilerden,

Hazal Şahin , İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme Kulübü Başkanı

Zeynep Özertan, Psikoloji 3.Sınıf ( Medipol Gönüllüleri Başkanı)

Nurdan Kara, Odyoloji 2.sınıf ( Medipol Üniv Girişimcilik Kulübü EşBaşkanı)

Yiğit Akbulut/ (Bilgi Üniversitesi)

Ceren Özbek( Marmara Biyoloji)

Buse Deniz ( Marmara Coğrafya)

Hilal Ercenk( Marmara Coğrafya)

Doğukan Özyolu ( Marmara Bilgi ve Belge Yönetimi) içinde bulundukları sosyal faaliyetler,çalışmaları, ihtiyaçları ve gelecekleri ile ilgili hedeflerini dile getirdi.

Katılmcı gençler, Gençler İçin İyilik Platformunda kendilerine söz verilmesinden ve alanının örnek isimleri ile birarada olmaktan iyilik için buluşmaktan duydukları mutluluğu ifade etti. Platform ve derneğin kurucu başkanı Ayşen Laçinel seminer- çalıştay ve eğitimlerle, üreten gençler için projeleri ile gençlere ve topluma katkıda bulunacaklarını, geleceğimiz olan gençlerin yanında olacaklarını belirtti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder