3 Haziran 2021 Perşembe

Progroup, 20. Perakende Günleri’ne katıldı...

 HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Turquality danışmanlığı lideri Progroup Uluslararası Danışmanlık AŞ, 2 ve 3 Haziran 2021 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen 20. Perakende Günleri’ne katıldı. 

20 yıldır sektörün nabzını tutan Perakende Günleri, sektörün tüm kesimlerini bir araya getirerek, Covid-19’un sektöre olan etkisi başta olmak üzere, sektördeki son gelişmeleri masaya yatırdı.  

Konferansa ve fuara, Progroup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Salim Çam’ın aralarında bulunduğu şirket sahipleri, üst düzey yöneticiler, Ceo’lar ve sektör temsilcileri katıldı. Yeni normale geçtiğimiz bugünlerde, konferansa ve fuara,  iş yapmayı, sektördeki gelişmeleri takip etmeyi ve sosyalleşmeyi özleyen iş insanlarının yoğun ilgisi gerçekleşti. Progroup standı, iş insanlarını ağırladı ve  Progroup Başkanı Dr. Salim Çam tarafından, Turquality’nin işletmelere ve Türk markalarının global hedeflerine ulaşmasına yaptığı katkılar hakkında bilgiler verildi. 


Turquality,  devlet destekli ilk marka programıdır 

Progroup’un Turquality’deki tecrübesinin toplamının 200 yılı geçtiğinin altını çizen Progroup  Başkanı Dr. Salim Çam, şunları kaydetti: 

“Devlet destekli ilk marka programı olan Turquality, firmalarda; marka yönetiminden satış pazarlamaya, bütçe yönetiminden stratejik planlamaya, tedarik zincirinin yönetilmesinden dijitalleşmeye kadar işletmedeki tüm konuları kapsıyor. Progroup olarak bizler, Turquality ve yönetim danışmanlığı vererek, yerli markalarımızın dünyaya açılmasına rehberlik ediyoruz. Uzman ekibimiz ve yüzlerce firmaya verdiğimiz hizmetimizle, bugüne kadar elde ettiğimiz tecrübelerin toplamı ve yaşam miktarının 200 yılı geçtiğini söyleyebilirim. Fuar sırasında, standımızı ziyaret eden iş dünyasına, Turquality konusundaki bilgi ve tecrübelerimizi aktardık” dedi. 

Progroup Uluslararası Danışmanlık ve birçok marka katılıyor 

20. Perakende Günleri’ne katılan firmalar arasında, Ajans Press, Group Akinon, Anka Gross, Armiya Teknoloji, Arzum OKKA, Atış Yapı, Avmdergi.com, BI Technology, California Walnuts, Centric Software, CCI, Cold Stone Creamery, Çiğköftem, DAIKIN, Damat Tween, DANET, Dedecan Ocakbaşı, Domino’s Pizza, Dönerci Bekirzade, ECE Türkiye, Echo, Esas Gayrimenkul, ETİ, Eyfel Eau de Parfum, Fakir, FİBA Commercial Properties, Farkındalık Stüdyosu, Giz Soft, Global Blue, Gözlemio, Harput Dibek, INSPARK, Kadırgalı Restoran Kafa Radyo, Kahve Dünyası, Kargom Sende, Kartes Mağazacılık Sistem ve Ekipmanları, KNS / VenueX, Konyalı, Kütahya Porselen, Levent Börek, Limmo, MAD Parfumeur, Mall Mark, Mall & Motto, Mall Report, Mapfre Sigorta, Media Markt, Merhaba Pastaneleri, Mk Illumination, Multi Turkey, Infor My Yazılım, Nebim, Nilco, NTS Danışmanlık, Ofçay, Ortakalan, OSES Çiğköfte, PARA, Payten, Perakende Çağı, Pınar, Piyalepaşa İstanbul, Posta Gazetesi, Prime Development, Profashion Studio, Progroup Uluslararası Danışmanlık, PTT AVM, QAMAR Group, Ramazan Bingöl, Retail Türkiye, Salus Security Solutions, Sancaklı, Schuar, Sensormatic, Simit Sarayı, Starbucks, Tatlıköy, Tchibo, Teknopalas, Tekstil Box, Tomra Collection Solutions, UFE Grup, Ulak Smart Delivery, VESTEL, Wispotter, Zaferan Türk Şerbetleri, Zivella’nın aralarında bulduğu firmalar ve markalar yer aldı. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder