27 Temmuz 2021 Salı

En tatlı serinlik, doğanın kalbinden sofralara Serez Dondurmacısı imzasıyla geliyor...

 

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




Serez Dondurmacısı ile limon ferahlığı yaz coşkusuna ortak oluyor

Kendine has reçeteleriyle öne çıkan gurme dondurmacı Serez Dondurmacısı, doğadan sofralara uzanan lezzet hikayeleri yazmaya devam ediyor. Pestisit içermeyen, mevsiminde hasat edilmiş meyvelerle hazırladığı tatlarla doğru dondurmanın en iyisini ve en lezzetlisini sunan Serez Dondurmacısı, yüzde yüz meyve bazlı sorbeleriyle hafif lezzetleri sevenlerin yanı sıra vegan ve vejeteryan beslenmeyi tercih edenleri de unutmuyor. Mersin’den getirdiği C vitamini deposu limonlarla hazırladığı Limon Sorbe ile yaz aylarının en ferahlatıcı lezzet durakları arasındaki yerini alıyor. 

‘Ne yiyorsak onu sunarız’ mottosu ile ürünlerinde tatlandırıcı, aroma, renklendirici gibi hazır karışımlara ve katkı maddelerine yer vermeyen Serez Dondurmacısı; Mersin’in verimli topraklarından özenle topladığı C vitamini deposu organik limonlarla hazırladığı Limon Sorbe’nin
doğallığı ve lezzetliyle damakları şımartıyor.

Bu yazın en tatlı tazeliği

Güney’in kızgın güneşinde olgunlaşan limonların aromatik tadı, Serez Dondurmacısı’nın özel reçetesi sayesinde Limon Sorbe’ye dönüşüyor. Yüzde yüz meyve bazlı ve hayvansal ham madde içermeyen formüle sahip Limon Sorbe, vegan ve vejeteryan beslenmeyi tercih edenlerin de favorileri arasına giriyor.  Gluten,süt ve süt ürünleri içermeyen reçetesiyle laktoz intoleransı olan dondurma tutkunlarına da hitap eden Limon Sorbe, yumuşacık dokusuyla yaz coşkusuna ortak oluyor.

Doğru dondurmabir tık uzakta 

Birbirinden lezzetli Serez Dondurmacısı ürünlerine; İstanbul’da Kartal, Maltepe, Bostancı, Acıbadem, Kozyatağı, Ataşehir ve Bakırköy şubelerinin yanı sıra www.serezdondurmacisi.com, GetirYemek ve Yemeksepeti uygulamasından ulaşılabiliyor. Serez Dondurmacısı web sitesinden verilen siparişler için Türkiye’nin dört bir yanına gönderim yapılıyor.


Limon Sorbe Dondurma Videosu:

https://www.instagram.com/p/CNsP3BOlqp1/ 


Serez Dondurmacısı Hakkında  

‘Ne yiyorsak onu sunarız’ mottosu ile yola çıkan Serez Dondurmacısı’nın temeli 2010 yılında Serdar Kemahlı tarafından atıldı. Çocukluğunda yediği gerçek ve sağlıklı dondurmayı yeniden üretme fikrini hayata geçirme kararı alan Kemahlı, 2011 yılı itibariyle Ar-Ge çalışmalarına başladı. Dondurma üretimi konusunda akademisyenlerle görüşerek yerli ve yabancı kaynaklar okudu, yabancı reçeteleri inceledi, doğru hammadde temini için Marmara, İç Anadolu ve Ege bölgelerinde yer alan meyve üreticileri ve ari işleme belgesine sahip süt üreticileri ile görüştü. Araştırmaları sonucunda “doğru dondurma” üretmenin temelinde kaliteli, taze ve doğal malzemelerin kullanılması kadar formülün de önemli olduğunu görerek her bir dondurma çeşidi için kendi formüllerini oluşturmaya başladı. Yaklaşık iki yıl süren araştırmaların ardından 2012 yılında İstanbul Maltepe’de ilk mağazasını faaliyete geçiren Kemahlı, Yeni Nesil Dondurmacılık felsefesiyle Serez Dondurmacısı markasını sektöre kazandırdı. Doğru dondurmanın adresi Serez Dondurmacısı “Gurme Dondurmacılık” anlayışıyla dondurmaya hak ettiği değeri veriyor.  

 

Serez Dondurmacısı Sosyal Medya Hesapları 

https://www.facebook.com/serezdondurmaci 

https://www.instagram.com/serezdondurmacisi/ 

https://twitter.com/serezdondurmaci 

 

Sosyal Medya İçin Hashtag  

@serezdondurmacisi 

#gurmedondurma  

#doğrudondurma 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder