6 Temmuz 2021 Salı

IdeaSoft, e-Dönüşüm çözümlerinde partner olarak Uyumsoft’u seçti...


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




Türkiye’nin dijital dönüşüm lideri Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ ile Türkiye’nin lider e-ticaret altyapı sağlayıcısı IdeaSoft  Yazılım A.Ş. arasında, e-Dönüşüm çözümlerinde iş birliği anlaşması imzalandı. IdeaSoft  müşterileri, e-ticaret yaparken ihtiyaç duydukları e-dönüşüm çözümlerinde (e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-Defter, e-İrsaliye ve diğer tüm e-Belgeler), Uyumsoft’un sunduğu avantajlı paketlerden faydalanabilecek.

Ülkemizin özel entegratörleri arasında ilk sıralarda yer alan Uyumsoft, işletmelerin uçtan uca tüm e-Dönüşüm süreçlerini kapsayan bir hizmet veriyor. Gelir İdaresi Başkanlığı ve ilgili kurumlar ile entegrasyonu sağlıyor. GİB’in teknik ve mevzuata ilişkin kriterlerine göre;  bilgi güvenliği, iş sürekliliği ve 10 yıl saklama hizmeti sunuyor. İşletmeler, bulut tabanlı e-Uyum altyapısı sayesinde mekan bağımsız çalışarak bilgisayarlarından veya telefonlarından e-belge oluşturmanın kolaylığını yaşıyor.  Uyumsoft’un dijital dönüşüm uzmanları 7x24 firmalara destek verirken, UyumAkademi’nin düzenlediği ücretsiz webinarlar ile güncel tebliğler hakkında bilgi sahibi oluyorlar ve uzmanlara sorularını sorma imkanını yakalıyorlar.

e-Dönüşüm ile e-Ticaret alanları, katlayarak büyümeye devam edecek

Türkiye’de, 2014 yılı Nisan ayında zorunluluğu bulunan işletmelerin e-Fatura uygulamasına geçmesiyle başlayan e-Dönüşüm süreci, aradan geçen 7 yılda global ölçekte başarıya imza atarak, önemli bir yol aldı. Bu yılın Haziran ayı itibariyle, ülkemizde e-Fatura kullanan firma sayısı 427 bine ulaştı. e-Dönüşüm uygulamaları kapsamında olan e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-Defter, e-İrsaliye, e-SMM, e-MM, e-Mutabakat, e-Bilet, e-Adisyon gibi e-Belge ürünlerine, önümüzdeki günlerde ekleyecek olan yeni e-Belge ürünleri nedeniyle, dijital dönüşüm uygulamaları sektörü katlanarak büyümeye devam edecektir.

  Ülkemizde e-ticaret hacmine baktığımızda, Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, e-ticaret hacmi 2020 yılında bir önceki yıla oranla %66 artış göstererek, 226 milyar 200 milyon liraya yükseldi. E-ticaret hacminin genel ticarete oranı, 2019 yılında %9,8 iken, bu oran 2020 yılında 5,9 puan artarak %15,7’ye çıktı. E-ticaret hacmi, bugün ve gelecekte katlanarak büyümesini sürdürecektir. Global ölçekte de, e-ticaret hacmi her yıl ortalama %18’in üzerinde büyüyor ve dünya e-ticaret hacminin 4,3 trilyon dolar civarlarında olduğu kaydediliyor.

IdeaSoft  ve Uyumsoft arasında yapılan bu iş birliği, IdeaSoft  müşterilerinin e-Dönüşüm sürecine geçişlerini kolaylaştırmayı, Uyumsoft’un kalite ve hızlı hizmet anlayışı sayesinde mali süreçlerdeki operasyonel yükü azaltırken, verimliliklerini artırmayı  hedefliyor.

 

Uyumsoft hakkında: www.uyumsoft.com    

 Ülkemizin inovasyon lideri Uyumsoft AŞ, 25.’nci yılında 50 binin üzerindeki yerli ve global müşterisinin uçtan uca dijital dönüşümünü sağlıyor. Türkiye’nin dijital dönüşüm lideri Uyumsoft A.Ş.’nin ürün ailesinde; Kurumsal Kaynak Planlama uyumERP (bulut, mobil), Müşteri İlişkileri Yönetimi uyumCRM (bulut, mobil), İnsan Kaynakları Yönetimi uyumHRM (bulut, mobil), e-Belge e-Uyum (e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-SMM, e-Defter, e-İrsaliye ve diğer tüm e-Belgeler) uygulamaları, Ticari Paket Yazılımlar, ekoTicari (Kobi’lerinERP’si), ekoHR,ekoSMMM (Mali Müşavir Yazılımı), ekoCari (Ön Muhasebe Ticari Paket Programı), Banka Bakiyem, uyumYEDEK, uyumİYSdahil 30’u aşkın yazılım ürünü bulunuyor.

 

IdeaSoft  hakkında:  www.ideasoft.com.tr

 

Ülkemizin lider e-ticaret altyapı sağlayıcısı IdeaSoft, 16.’ncı yılında 12 binin üzerinde işini e-ticarete taşımak ve online pazarda büyümek isteyen müşterilerine hizmet veriyor. Web ve mobil tabanlı yazılım çözümleri sunmayı ilke edinen IdeaSoft, müşteri odaklı çalışma anlayışı ile beklentileri karşılıksız bırakmayan profesyonel e-ticaret çözümleri üretiyor. Sektör tecrübesini doğru bilgi, değişim, iş birliği ve güven ile harmanlayan IdeaSoft, e-ticaret ve e-ihracat alanlarında global bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2016 yılından itibaren ücretsiz panel eğitimleri düzenleyerek, online e-ticaret eğitimleri vermeye devam ediyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder