16 Aralık 2021 Perşembe

Dahua ARC3000 Kablosuz Alarm Sistemleriyle Evler ve Ofisler Daima Güvende...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Dahua ARC3000 Kablosuz Alarm Sistemleriyle Evler ve Ofisler Daima Güvende

Markanın ARC3000 serisi kablosuz alarm sistemleri gelişmiş bağlantı seçenekleri, video uygulama üzerinden görüntü aktarma becerisi, hayvan tanıma yeteneği gibi pek çok özelliği sayesinde kullanıcılar nerede olurlarsa olsunlar, güvende olduklarını bilmenin huzurunu yaşıyorlar  

Dünyanın önde gelen video merkezli IoT çözümleri sağlayıcılarından Dahua Technology, gelişmiş kablosuz alarm sistemleriyle kullanıcıların evlerini ve ofislerini 7 gün 24 saat kesintisiz biçimde koruyor. Evcil hayvan tanıma, acil durum çağrıları, uygulama üzerinden ilgili alanı izleme gibi pek çok özellik üstün kullanım kolaylığı sunuyor.

Gözünüz Arkada Kalmasın

Dahua’nın kablosuz alarm sistemleri büyük oranda konut ve ofis sahipleri tarafından tercih ediliyor. Bu bilgi ışığında firma da ilgili ürünlerinde bu kullanıcıların ihtiyaç duyabileceği pek çok özelliğe yer veriyor.

ARC3000 serisi kablosuz alarm sisteminin çekirdeğini yenilenmiş Hub cihazı oluşturuyor. Hub 6 adede kadar siren, 64 adede kadar anahtarlık ve 150 adede kadar dedektör bağlantısını destekleyebiliyor. Bu sayede kullanıcılar ihtiyaç duydukları kadar manyetik kontak ve PIR dedektörü kullanmalarına olanak veriyor. Ayrıca bu konfigürasyona duman dedektörü ve taşkın dedektörü gibi ek alıcılar da eklenebiliyor.

Alarm sisteminin temel bileşenlerinden biri olan PIR dedektörü, mobil uygulama üzerinden uzaktan yapılandırılabiliyor. 18kg’a kadar olan evcil hayvanları tanıyarak yanlış alarmların önüne geçiyor. Ethernet bağlantısı yanında Wi-Fi ve 2G/ 3G/4G bağlantısı ve çift SIM kart desteği olan sistem, alarm durumunda önceden belirlenmiş 5 adet numarayı arayabiliyor veya bu numaralara mesaj atabiliyor. Son olarak, kullanıcılar arzu ederlerse sisteme eklenecek kameralar aracılığıyla mobil uygulama üzerinden koruma altındaki bölgeyi görüntüleyebiliyor, gerektiğinde alarm sistemini devre dışı bırakıp devreye alabiliyorlar.

Dışarıdan Müdahalelere Karşı Korumalı

Dahua kablosuz alarm sistemi, kurulduğu mekânı koruduğu gibi çalışırken kendini de korumaya alıyor. Sistemi oluşturan Hub, PIR dedektörler, manyetik kontaklar ve uzaktan kumanda frekans atlamalı iki yönlü iletişim ve AES128 şifreleme algoritması sayesinde dışarıdan müdahalelere karşı korumaya sahip. Bu sayede kötü niyetli kişilerin parazit yaratarak alarm sistemini uzaktan devre dışı bırakmalarının önüne geçilmiş oluyor.

Dahua kablosuz alarm sistemleri ve diğer Dahua çözümleri hakkında bilgi edinmek için dahuasecurity.com/ceen adresini ziyaret edebilirsiniz.


Dahua Hakkında

Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. (Dahua Technology) dünya lideri bir video merkezli IoT çözümleri ve hizmetleri sağlayıcısıdır. Dahua Technology, teknolojik yeniliklere dayalı olarak şehir operasyonları, kurumsal yönetim ve son kullanıcılar için  değer yaratan uçtan uca güvenlik çözümleri, sistemleri ve hizmetleri sunmaktadır.

Yarısından fazlası AR-GE alanında görev alan 16,000’den fazla çalışanı ile Dahua, 180 farklı ülke ve bölgede hizmet vermektedir. 2002 yılında kendi kaynaklarıyla dünyanın ilk 8 kanal entegre DVR cihazını geliştiren Dahua, o tarihten beri kendini yeni teknolojiler geliştirmeye adamıştır. Bu doğrultuda AR-GE yatırımlarını sürekli olarak artıran Dahua, yıllık satış gelirlerinin %10’unu AR-GE çalışmaları için ayırmaktadır. Şirket, video IoT teknolojileri çerçevesinde ortaya çıkan fırsatları keşfetmeye devam etmekte ve hâlihazırda güvenlik taraması, yapay görme, video konferans sistemleri, profesyonel insansız hava araçları, akıllı yangın güvenliği sistemleri, otomobil teknolojileri, akıllı depolama, robotik gibi alanlarda yerleşik faaliyetleri bulunmaktadır.




 Resmî İnternet Sitesi:

https://www.dahuasecurity.com/ceen

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder