3 Haziran 2015 Çarşamba

Düğün ve banket organizasyonları, 5 ayda 2’ye katladı ..

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR



Düğün ve banket organizasyonları,
5 ayda 2’ye katladı

Düğün ve banketlerde, Mayıs ayı bereketi yaşandı. Ramazan ayının Haziran ayında olması nedeniyle, düğün ve banketler, Mayıs ayı ve bayram sonrasına yoğunlaştı.
Geçtiğimiz yıllara oranla bu yılın Mayıs ayını yoğun geçirdiklerini anlatan BW PLUS The President Hotel Event Müdürü Atakan Altuğ, “Mayıs ayı organizasyonlarında talep artışı yaşadık. Düğün ve banketlerde bu yılın ilk 5 ayını başarıyla geçirdik ve bir önceki yıla göre organizasyon sayımızı 2’ye katladık” dedi. Bayram sonrasında da yoğunluğun süreceğini belirten Atakan Altuğ, önümüzdeki Ağustos, Eylül, Ekim aylarına yoğunluğun gözlendiğini kaydetti.


Manzara, hizmet ve lezzetler büyülüyor

25 yıldır Tarihi Yarımada’nın en gözde oteli olan BW PLUS The President Hotel; üstün hizmet kalitesi, eşsiz lezzetleri, Marmara Denizi ve tarihin büyüleyici manzarasıyla, düğün ve organizasyonlar için ‘kulaktan kulağa’ tercih ediliyor.
Oteli tercih edenlerin büyük çoğunluğunun, daha önce oteldeki başka bir organizasyona katılmış olduğunu ifade eden Atakan Altuğ, şunları söyledi:
“Üstün hizmet kalitemiz, eşsiz menü seçeneklerimiz ve manzaramız ile İstanbul’un sayılı otellerinden birisiyiz. Yıllardır birlikte çalıştığımız, konusunda uzman profesyonel bir ekibe sahibiz. Bir kere otelimize gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz; konaklama, düğün ve organizasyonlarda yeniden otelimizi tercih ediyor.” diye konuştu.

Gelinler manzara ve ferahlığa, damatlar fiyata bakıyor

Kusursuz bir düğün töreni gerçekleştirmek isteyen çiftlerin, titiz davrandıklarını kaydeden Atakan Altuğ, her detay ile birebir ilgilendiklerini belirtti.
Çiftlerin bir düğün mekanı seçmeden önce, ortalama 10 farklı yeri değerlendirdiğini anlatan Atakan Altuğ, konuşmasına söyle devam etti:
“İstanbul mekan konusunda çok zengin. Her zevke ve her bütçeye göre alternatifler var. Çiftler hayatlarının bu özel gününü, çok güzel geçirmeyi istiyorlar. Bir mekanı tercih etmelerindeki öncelikli unsur ‘Güven’ oluyor. Eğer, düğün boyunca kendilerine refakat edecek, uzman ve güler yüzlü bir ekibe güven duyarlarsa, o mekanda yapmaya karar veriyorlar. Ardından fiyat, sunulacak menünün lezzeti, mekanın ferahlığı ve tabi ki manzarası varsa belirleyici unsur oluyor. Gelinler manzaraya ve mekanın ferahlığına bakarken; damatlar fiyatıyla ilgileniyor. Çiftler, sunulacak yiyecek ve içeceklerin kesinlikle lezzetli olmasını istiyor ve düğün öncesinde sunulacak menüyü tatmayı talep ediyor” şeklinde konuştu.
BW PLUS The President Hotel’in salonlarında 50 kişiden 350 kişiye kadar organizasyonlara ev sahipliği yaptıklarını açıklayan Atakan Altuğ, zengin ve alternatifli düğün kokteylleri ve menüleri sunduklarını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder