3 Haziran 2015 Çarşamba

ProntoPLUS, seyahatin dolu dolu deneyimlenmesi....

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR




GEZGİN RUHLU SEYAHAT SEVERLER İÇİN AYRICALIKLI DENEYİMLER…
PRONTOPLUS
Prontotour'un yeni markası ProntoPlus'ın tanıtım lansmanı St. Regis İstanbul'da yapıldı

ProntoPLUS, Prontotour’un yıllara dayanan tecrübesinin uzantısı olarak; doğru zamanda, doğru yerde ve doğru tur operatörü öğelerinin birleşmesi sonucu en verimli seyahati gerçekleştirmek üzerine yola çıktı…

ProntoPLUS, seyahatin dolu dolu deneyimlenmesi, gezgin ruhu ile tam anlamıyla bir keşif yaşanması, bölgelerin en lüks değil ama en önemli yerlerinde konaklama sağlanıp seyahat severe iz bırakacak bir deneyim yaşatılmasını amaçlıyor.

Sakura çiçekleri açtığında Japonya seyahati, beyaz gecelerde Trans Sibirya ekspresi, türleri tükenmekte olan dağ gorilleri safarisi için Ruanda’da yağmur ormanlarında doğa keşfi… Alsace’da yeme içme üzerine gastronomik seyahatler, Fransa’nın Provence bölgesinde Lavanta çiçekleri açtığında özellikli bir doğa deneyimi, Tanzanya’da hayvan göçü esnasında göçü izleyebileceğiniz rotada safari keyfi… Serengeti milli parkında balonla vahşi yaşam keyfi, İzlanda’da volkanların ve buzulların arasında sıradışı bir deneyim, Leonardo Da Vinci-Michelangelo’ya karşı sanat turu, Laponya’da Noel Baba’nın ülkesinde yılbaşında kar safarisi ve kuzey ışıklarının keşfi, Vietnam-Kamboçya’da ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ile portre fotoğraf safarisi… Belki de hayatta bir kez yaşanacak unutulmaz deneyimler, iz bırakan seyahatler, büyülü ve göz kamaştıran güzellikler için gezgin ruhlu herkesi ProntoPLUS’a bekliyoruz…



ProntoPLUS Exclusive turlar sorumlusu Neslihan Kılıç Gediz: “ProntoPLUS seyahatlerin en pahalısı kesinlikle değildir. En lüks seyahati yaşatmaya aday da değildir. ProntoPLUS’ın en belirgin taahhüdü, en doğru mevsimde bizimle seyahat edersin, gittiğin coğrafyada keşfedilmesi gereken klasik tur programlarında olmayan arka sokak ve değişik eserleri de keşfedersin. Bazen Ruanda’da volkan kenarında bir dağ evinde, bazen Provence’da veya Toscana’da bir çiftlik evinde kalabilir, bazen de Japonya’da keşif için en doğru konumdaki 1.sınıf bir otelde de kalabilirsin. Konaklama yapacağın yerler, gezeceğin yerlerin hakkını verecek, otantizmi ve konumu ile kesinlikle yaşatacak yerler olacak. Biz, gezgin ruhlu seyahat severleri, o destinasyonu daha önce defalarca kez deneyimlemiş ve işinin ehli ProntoPLUS ayrıcalığını yaşamaya davet ediyoruz.”

Siz sadece gideceğiniz yere karar verin, sonrasında kendinizi ProntoPLUS’a teslim edin… Yaşayacağınız deneyim, yaşayabileceğiniz en iyi deneyimlerden biri olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder