7 Temmuz 2015 Salı

Amiral Palace Otel yenilenen yüzüyle konuklarını ağırlıyor..


HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR 



Sultanahmet’in Cankurtaran semtinde yer alan Amiral Palace Otel yenilenen yüzüyle konuklarını boğaz ve tarihin merkezinde ağırlıyor.

 Otelin muhteşem manzaralı terasında hizmete açılan restaurantı Amiral Grill House ise eşsiz lezzetleri muhteşem İstanbul manzarasıyla birleştiriyor.

 Tarihin büyüsünü iliklerinize kadar hissettiğiniz Sultanahmet’te, boğaza nazır eşsiz manzaralı terası ile her yıl dünyanın çok sayıda ülkesinden binlerce turisti ağırlayan Amiral Palace İstanbul Hotel yenilendi. Otelin ağırlıklı olarak yabancı turiste hizmet vermesine karşın, yerli turistin de kaçırmak istemeyeceği muhteşem manzaraya sahip terasında yer alan restaurantı Amiral Grill House da konuklarına eşsiz lezzetler sunuyor.


Şehrin bilindik mekanlarının kalabalığından ve gürültüsünden kaçmak isteyen, İstanbul aşıklarının ve  tercihleri arasında yer alan restoran, Ramazan ayında da konuklarına çok özel menüler sunuyor. Amiral Palace Genel Koordinatörü Özen Yetmişbir, “Otelimiz ağırlıklı olarak tarihi zenginliklerimizi görmek için Türkiye’ye ve özellikle Sultanahmet’e gelen yabancı turiste hizmet veriyor. Ancak ben bu muhteşem manzarayı ve aşçımızın lezzetli yemeklerini, İstanbul tutkunlarının da kaçırmak istemeyeceğini düşünüyorum” diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder