15 Temmuz 2015 Çarşamba

JOLLY TUR’UN ÇİFTİ SONUNDA “CENNETTEN BİR KÖŞE” Yİ BULDU,



HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR





JOLLY TUR’UN ÇİFTİ SONUNDA
“CENNETTEN BİR KÖŞE” Yİ BULDU,
FAKAT BU SEFER DE BAŞKA BİR SORUN ONLARI BULDU.
- Jolly Tur, izlenme rekorları kıran “Cinnetten Bir Köşe” den sonra “Cennetten Bir Köşe” yi sunar. 5 günde 2.000.000 defa izlenerek Cinnetten Bir Köşe’nin tahtını sallayacakmış gibi görünen reklam filminde Sedat ve Gamze cinnet geçirmemek için bu defa işi şansa bırakmazlar. Tam da hayal ettikleri, adeta cennetten bir köşede tatil yaparlar. Ama çok geçmeden hiç beklemedikleri bir sorun, çiftin cennetten bir köşedeki kapılarını çalar…


Jolly Tur çok sevilen, çok korkutan, çok beğenilen, çok paylaşılan, çok yorumlanan ve izlenme rekorları kıran “Cinnetten Bir Köşe” den sonra “Cennetten Bir Köşe” yi sunar. İlk reklam filminde tüm yıl stres içinde çalıştıktan sonra ucuz ve kayıt dışı bir firmayı tercih etmeleri nedeniyle tatilleri tam anlamıyla kâbusa dönen çift, bu defa işi şansa bırakmaz. Bu kez doğru tercih yaparak güvenilir bir firmayı seçen çift, hayallerinin ötesinde, “Cennetten Bir Köşe” de unutulmaz bir tatil yaşar.
Hayal ötesi tatillerini Türkiye’nin güney sahillerinde yaşamaya başlayan çift, vip karşılama, denizi gerçekten gören bir oda, berrak bir denizle eğlencenin en güzel hallerini deneyimler. Tatilleri gerçekten de cennetten bir köşede gibidir.

Ancak Sedat ve Gamze’nin yine hesap edemedikleri bir sorun baş göstermeye başlamıştır. Tatilin son günü geldiğinde cennetin bir köşesinde kendilerine ayrılan zamanın bitmek üzere olduğunu bütün gerçekliğiyle fark ederler. Yeni tatilcilerin gelişi, şehrin kâbus gibi çağrısı, son fotoğrafların paylaşımı ve son güneş batımı… Geri dönme cesaretini bulamayacaklarını anlayan çift, hayal ötesi tatilin devamı için bir çözüm geliştirirler.
Reklam filminde Jolly Tur’un konuğu olmayı tercih eden çiftin cennetten bir köşeyi anımsatan tatilleri ve bu tatilin bitmemesi için buldukları çözüm, yine alışıldık kavramların dışına çıkarak esprili ve bir o kadar yaratıcı bir dille anlatılıyor.
9 Temmuz 2015’te internet ortamında paylaşılan “Cennetten Bir Köşe”, 5 günde 2.000.000 defa izlenerek, izlenme rekorları kıran Cinnetten Bir Köşe’nin tahtını sallayacakmış gibi görünüyor.
Senaryosunu Volkan Öge ve Cemil Öner’in yazdığı “Cennetten Bir Köşe”nin yapımını üstlenen firma, bir önceki reklam filminde olduğu gibi Batesmotelpro oldu. Cinnetten Bir Köşe’nin devamı şeklinde ele alınan reklam filminde başrol oyuncuları değişmedi. Başrolleri dizi projelerinin başarılı oyuncusu Deniz Sipahi ve Tansu Tuncel paylaştı. “Cennetten Bir Köşe” filmi için Jolly Tur ve Batesmotelpro’dan prodüksiyon
aşamasında toplam 50 kişi yer aldı ve 45 gün sonunda ‘Cennetten Bir Köşe’ ortaya çıktı.
 CENNETTEN BİR KÖŞE - KÜNYE

Reklamveren: Jolly Tur
Reklamveren Temsilcisi: Cüneyt Baycan
Ajans ve Yapım: Batesmotelpro
Kreatif Direktör: Volkan Öge
Müşteri Yönetimi: Tansu Tunçel, Gizem Özcan
Proje Yönetimi: Uğur Karaman
Senaryo: Volkan Öge, Cemil Öner
Sosyal Medya: Didem Bozkurt, Faruk Çiçek
Yapımcı: Kerim Barutçu
Yönetmen: Ali Kaan Dinç
Görüntü Yönetmeni: Oktay Başpınar
Yönetmen Yardımcısı: Kerem Keskin
Prodüksiyon Amiri: Arda Çamkerten
Sanat Yönetmeni: Çağatay Öney
Reji Asistanları: Doruk Yavuz, Can Boyacıoğlu
Kostüm: Görkem Arapisaoğlu
Post Prodüksiyon: Film Standartları
Grafik Tasarım: Nihan Omuz
Müzik ve Ses Tasarım: Karasinek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder