3 Şubat 2016 Çarşamba

Anı Tur İSTANBUL EMITT 2016’da Binlerce Konuğu Ağırladı...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




Anı Tur İSTANBUL EMITT 2016’da Binlerce Konuğu Ağırladı
İlk kez 1997 yılında Voyager Uluslararası Turizm ve Tatil Fuarı adıyla yapılan “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı” kapılarını seyahat sektörü profesyonellerine ve tatil endüstrisi hakkında bilgi almak isteyen meraklılara 20. kez açtı.

İstanbul EMITT: Turizm Sektörünün Birleşme ve Anı Tur İle Buluşma Noktası oldu
Geçen zaman içinde dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT Turizm Fuarı, her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla bölge sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlıyor.

Bu yıl 28- 31 Ocak tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara 70 ülkeden 4.500’e yakın kurum, kuruluş ve belde katılırken ziyaretçiler yeni tatil rotalarıyla erken rezervasyon fırsatlarıyla tanışma fırsatı buldular.



Anı Tur Stand Tasarımı ve Özel Gösterileriyle Fuarı Renklendirdi
Anı Tur kurumsal kimliğiyle bütünleşen ve ziyaretçilerin çok estetik bulduklarını belirttikleri  standın Tasarımı, Mimar Kaan Tepe Tarafından yapılmış olup,  Anıtur  tüm ofislerinde aynı kurumsal konsept olarak uygulanan özel standıyla geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da fuarın en çok ilgi çeken markalarından biriydi.

Giriş bölümünde keman çalan meleklerin yer aldığı stantta sektör profesyonelleri Anı Tur yetkilileriyle turizm sektörü ile ilgili 2016 öngörülerini konuşurken bireysel ziyaretçiler tatil planlarını şekillendirdiler.



Fuar devam ederken keman, viyolonsel ve akordeondan oluşan 3 kişilik ekibin stand içerisinde gerçekleştirdiği özel gösteri büyük ilgi topladı. Ziyaretçilere müzik ziyafeti çeken grubun ardından sahneye çıkan gösteri ekibi barmen show ile fuar yoğunluğundaki tüm katılımcı ve ziyaretçilere renkli anlar yaşattı. Görsel showların keyfini çıkaran ziyaretçiler EMITT’te Anı Tur’un anlaşmalı olduğu otellere ait özel indirim ve kampanyalardan faydalanarak 2016 erken rezervasyon fırsatları hakkında bilgi aldılar.

AURUM Otelleri de EMITT Fuarı’ndaydı!
Aurum Otelleri adına Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kaan Tepe, Aurum Didyma Spa&Beach Resort ve Aurum Exclusive Club Marmara Genel Müdürü Sayın Ertan Kırelli ve Aurum Moon Beach Resort Genel Müdürü Sayın Murat Sak'ın katıldığı, turizm sektöründe büyük önemi olan ve dünyanın sayılı fuarları arasında yer alan EMIT’te, turizm acentaları ve tur operatörleri ile buluşup 2016 sezon görüşmelerini gerçekleştirdiler.

Oldukça verimli geçen fuarda, bu sezon, turizm sektöründe yaşanabilecek sorunlar ve çözüm yolları konuşulurken, misafir memnuniyetini arttırmak adına öncelik verilmesi gereken konular belirlendi.

Aurum Otelleri Yönetimi, turizm sektörü adına hem otelci hem de acentacılar için başarılı ve bol kazançlı bir sezon geçmesi için iyi dileklerini sundular.


Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı  Veli Çilsal: 2016’da %50 Büyüme Hedefliyoruz
Anı Tur’u 1985 yılında kurarak bugün 3.000 kişinin çalıştığı bir marka haline getiren Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal fuardaki yoğun ziyaretçi ilgisinden son derece memnun olduklarını belirtirken 2016’da %50 büyüme hedeflediklerini açıkladı.

Fuarda karşılaştıkları ilginin önümüzdeki dönemde yaşayacakları büyümenin organik göstergesi olduğunu düşündüğünü söyleyen Veli Çilsal:”EMITT turizm sektörü için büyük kazanımlar yaratıyor. 2016’da yurt dışından gelecek önemli sayıdaki misafirimiz yanında yurt içinden gelecek talebi karşılamak için de tam anlamıyla hazırız ve tatil planları yapan ziyaretçilerin EMITT’te bize gösterdikleri ilgiye müteşekkiriz.” şeklinde konuştu.


Siyaset  Camiasından Konuklar Anı Tur Standını Ziyaret Ettiler
CHP İstanbul Milletvekili Sn.Gürsel Tekin, Anı Tur standını ziyaret ederek başarı dileklerini sundu. Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Çilsal Tepe, Pazarlama ve Kurumsal iletişim Direktörü Burcu İlhan ile bir araya gelerek fuar faaliyetleri hakkında bilgi alan Gürsel Tekin Türk turizm sektöründe yaşanan gelişmelerle ilgili düşüncelerini iletti.

Anı Tur’un bir başka siyasetçi konuğu olan eski Turizm Bakanı Sn. Bahattin Yücel doksanlı yıllardan bugüne Türk turizminin geldiği noktayla ilgili aşamaları hatırlatırken 2015 yılında ağırlanan 35 milyonun üstündeki yabancı turist sayısının gurur verici olduğunu belirtti. Yücel, seksenlerden bu yana devletin sınırlı desteğiyle büyüyen sektörün sahip olduğu potansiyelin daha iyi noktalara gelebilmesi için fikirlerini Anı Tur yönetimiyle paylaştı.

Standa gelen ziyaretçiler arasında Kastamonu Belediye Başkanı Sn. Tahsin Babaş, Didim kaymakamı Sn. İskender Yönden, Küçükçekmece Kaymakamı Sn. Harun Kaya, Büyükçekmece  Kaymakamı Sn. Mustafa Hulusi Arat, Başakşehir Kaymakamı Sn. Kazım Tekin, Avanos kaymakamı Sn. Mustafa Eldivan, Kemer Belediye Başkanı Sn. Mustafa Gül  ve Kayserinin önde gelen işadamları da vardı.

Ayrıca  birçok tur operatörü, acentalar, otel yöneticileri, sosyal dernek kuruluşları , havayolu yöneticileri ve Türkiye’nin önde gelen gazete ve banka kuruluşlarının  değerli yöneticileri  Anı Tur iş ortakları olarak Anı Tur standına büyük ilgi gösterdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder