7 Şubat 2016 Pazar

Etatil.com Yeni Fırsatlarıyla Sezona Farklı Girdi...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Etatil.com Yeni Fırsatlarıyla Sezona Farklı Girdi
11 yıl önce kurulan ve bugüne kadar 1 milyon’un üzerinde konuğuna hizmet veren etatil.com bu yıl teknolojik yatırımları, ürün çeşitliliği, kalitesi,  ödeme seçenekleri ve müşteriye özel farklı promosyon kampanyalarıyla gündeme geldi.
Genel Müdürlüğü turizm sektöründe 40 yıllık tecrübeye sahip Himmet Deniz tarafından yürütülen etatil.com; yeni arayüzü, profesyonel kadrosu ve Türkiye’nin en çok tercih edilen tatil destinasyonlarını içeren hizmet ağıyla tatil severlerin gözdesi olmayı sürdürecek.ayrıca etatil.com’dan rezervasyon yapan konuklarına çekiliş ve kura olmadan Avrupaya çift kişilik uçak bileti vermektedir.
Konuyla ilgili düşüncelerini ve etatil.com’un gelecek planlarını aldığımız Himmet Deniz; İnternet teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte  online satışın çok daha fazla önem taşıdığı şu günlerde müşterilerine kolaylık sağlamak adına  Teknolojik alt yapısı ile ürün çeşitliliğini arttırdıklarına  değindi.. Bunun yanında ziyaretçilerine daha uygun fiyat ve ödeme seçeneklerini online ortamdan seçme kolaylığı sunarak hayalini kurdukları tatili en güvenli şekilde alabilmelerini amaçladıklarını belirtti. Misafirlerin Tüm bu ayrıcalıklara etatil.com online satış sitesinden ulaşabileceğini veya 0 850 2114242  nolu çağrı merkezindeki uzman ekibinin desteğiyle faydalanabileceğine değindi.



Deniz tedarikçileri arasında Anıtur, Karavan Cruises, Costa Cruise, Bedsonline gibi birçok farklı şirketle iş birliğinde içinde olduklarını, 2016 sezonuyla ilgili pazarda iç ve dış faktörlere değinen Deniz bu yıl 50.000 kişiye hizmet vermeyi hedeflediklerini belirtti.
Türkiye’de turizm sektöründe kullanılan en gelişmiş altyapıya sahip etatil.com web sitesinde tüketicilere operatörlüğünü kendisinin yaptığı; Yurt İçi Oteller, Kıbrıs Turları, Kültür Turları, Yurt Dışı Turlar, Gemi Turları, Şehir Otelleri, Uçak Bileti ve Transfer Hizmetleri yanında önde gelen tur operatörlerine ait hizmetleri de sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder