9 Şubat 2016 Salı

TATİLGO.COM’DAN SEVGİLİYE ÇİFTE HEDİYE....


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


2016’YA HIZLI GİRİŞ YAPAN TATİLGO.COM’DAN SEVGİLİYE ÇİFTE HEDİYE ÇİFTE MUTLULUK
İşbirlikleriyle 2016’ya hızlı giriş yapan online tatil platformu tatilgo.com, Sevgililer Günü’ne özel hediyesiyle hem ekonomik hem de sürprizli bir kampanya başlattı.

14 Şubat tarihine kadar tatilini tatilgo.com’dan seçenlere kucak dolusu çiçek tatilgo.com’dan. Online platformun ciceksepeti.com ile gerçekleştirdiği işbirliği doğrultusunda geliştirilen kampanyayla tatilgo.com’dan 1.000 TL ve üzeri değerde tatil planlayanlara 50 TL’lik çiçek sepeti hediye edilecek. Rezerve edilen tatilin süresi ise Şubat ayı ile sınırlı değil. Hem çiçeğini hem tatil hediyesini alan tatil severler, tatilini 31 Aralık 2016 tarihine kadar yapabilecek.


Gelecek günlerde de sürprizlerin devam edeceğini vurgulayan tatilgo.com Genel Müdürü Atilla Mert, şöyle konuştu: “Başlattığımız bu kampanyayla aslında sevgilisini sevindirmek isteyenlere çifte hediye veriyoruz. Kampanyanın son günü Sevgililer Günü olan 14 Şubat. Ama, sevgilisini sevindirmek isteyenler kadar, sevdiklerini sevindirmek isteyenler de bu kampanyadan yararlanabilir.”
Atilla Mert, Jolly Tur’un sinerjisiyle geliştirdikleri seyahat paketlerinin de son derece avantajlı olduğuna dikkat çekti. Yerli turiste ikinci bir tatil planı yaptıracak kadar iddialı seyahat paketlerinin avantajlarını, bu kampanya dahilinde de seyahat severlere sunduklarını belirten Mert, tamamı 9 taksit olan tatil paketlerinde yurtdışı turlarda 250 euro’ya varan indirim, Kıbrıs otellerinde yüzde 35, cruise turlarında yüzde 25,  kültür turlarında yüzde 30 ve yurtiçi otellerde yüzde 50’e varan indirim olarak sıraladı ve tüm bu indirimlerden yararlanmak için www.tatilgo.com ‘u ziyaret etmenin yeterli olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder