19 Haziran 2017 Pazartesi

Uyumsoft, iş ve çözüm ortakları ile iftarda buluştu...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


Uyumsoft, iş ve çözüm ortakları ile iftarda buluştu

Uyumsoft tarafından, 15 Haziran 2017 tarihinde, iş ve çözüm ortaklarına bir iftar programı düzenlendi ve 200’ü aşkın katılım gerçekleşti.
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknopark’daki restoranda yapılan iftar yemeğinde, Uyumsoft Başkanı Mehmet Önder, Genel Müdürü Hüseyin Şahin ve İş Geliştirme Koordinatörü Turgut Kayalar birer konuşma yaptılar. Konuşmalarda, 20. yılını kutlayan Uyumsoft’un, ekosisteminde yer alan 150’nin üzerindeki iş ve çözüm ortağına değer üretebilmenin gayreti içerisinde olduğu kaydedildi.

Dönem: birlik olma, güçleri birleştirme ve vizyonları ortaklaştırma dönemidir

Ekosistemlerin rekabet edeceği bir döneme girildiğini kaydeden Uyumsoft Başkanı Mehmet Önder, şunları söyledi: “Dünya gelişiyor ve baş döndürücü bir değişim yaşanıyor. Bu değişimde artık, dikey büyümeler değil, yatay büyümeler ön plana çıktı. Bu dönemler, ekosistemlerin mücadelesinin yapılacağı dönemler olacaktır. Dönem, birlik olma, güçleri birleştirme, vizyonları ortaklaştırma dönemidir ve Uyumsoft olarak biz bu konulara odaklandık” dedi.
Ar-Ge niteliği yüksek ileri teknoloji konularına odaklandıklarını anlatan Uyumsoft Genel Müdürü Hüseyin Şahin, şunları kaydetti: “YTÜ Teknopark’ındaki merkez ofisimiz, operasyonel işlerden ziyade, Ar-Ge niteliği yüksek olan ileri teknoloji konularına odaklanmıştır. İş yazılımları kadar, ülke güvenliğini ilgilendiren savunma sanayi yazılımlarına da yöneldik” diye konuştu.
Uyumsoft ailesinin büyümeye devam ettiğini ifade eden İş Geliştirme Koordinatörü Turgut Kayalar, şunları belirtti: “Bizler, sadece yeni iş fırsatları üretmekle yetinmeyip, eğitimler, sertifika programları, proje ortaklıkları, akademik uzman desteği vb. gibi birçok konuda da iş hayatındaki etkinliğinize destek üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder