14 Haziran 2017 Çarşamba

Şeker Bayramı’nın coşkusunu Hilton Dalaman Sarıgerme'de kutlayın...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




ŞEKER BAYRAMI’NDA HİLTON DALAMAN SARIGERME RESORT&SPA’DA ŞEKER TADINDA BİR TATİL
Şeker Bayramı’nın coşkusunu, yeşilin ve mavinin buluştuğu olağanüstü coğrafyası, lüksü ve konforu bir arada sunan hizmeti ile Avrupa’nın en iyi otelleri arasında yer alan

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort &SPA’da kutlamaya ne dersiniz? Dünyanın farklı kültürlerini kucaklayan renkli etkinlikleriyle dikkat çeken Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA, Şeker Bayramı’na özel nefeslerinizi tutup izleyeceğiniz bir program ile karşınızda... Her gün ayrı bir ismin sahne alacağı Hilton Dalaman SarıgermeResort&Spa’daEnbe Orkestrası, Kargalar Kafeste, IsdancebulDance Show, Mine Çağlıyan, Su Voices ve Wonderband bayramı sizler için notalara dökecek.


Dünyanın en prestijli resort otelleri arasında yer alan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&SPA, Şeker Bayramı için renkli ve ritmi yüksek bir program organize etti.
Her gün farklı bir ismin sahne alacağı Hilton Dalaman Sarıgerme Resort &SPA’da25 Haziran 2017’de Enbe Orkestrası muhteşem sahne performansıyla bayram coşkusunu başlatacak. 26 Haziran 2017 tarihinde adeta bir ünlüler geçidi sunan Kargalar Kafeste Topluluğu sizlere müzik ziyafeti verecek. 27 Haziran 2017 tarihinde ise geçmişin, bugünün ve geleceğin en iyi sentezini yapan dans gruplarından biri olan IsdancebulDance Show sahneyi devralacak. 28 Haziran 2017’de pop ve Latin müziğin güçlü seslerinden Mine Çağlıyan ve ardından 29 Haziran 2017 tarihinde ise ünlü operalara ve müzikallere getirdiği yorumlarla dikkat çeken dans grubu Su Voices sizi bekliyor olacak. Ayrıca 24 Haziran – 01 Temmuz 2017 tarihleri arasında Wonderband sizlere keyifli anlar yaşatacak.

Şeker Bayramı’nda denizin en mavisi, yeşilin en güzel tonları ve konforlu bir otelle buluşmak isteyenler kadar eğlencenin en renkli anlarıyla buluşmak isteyenler için de adres yine Hilton Dalaman SarıgermeResort&SPA olacak. Akdeniz ve Ege’nin en güzel buluşma noktalarından birinde yer alan
Hilton Dalaman SarıgermeResort&SPA, konforun yeniden tanımlandığı mekânları kadar çevreci yapısıyla da dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıllardaçocuklu aileler için hayata geçirdiği “Carpi Kidz Paradise”ve “Organik Bahçe” ile küçük misafirlerine özel tatil konseptleri yaratan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, konforun en ince ayrıntılarıyla planlanmış 410 odası, her birinde ayrı dünya lezzetlerinin keşfedilebileceği 6 eşsiz restoranı, farklı tatlaradavet eden 8 ayrı barı ve dünyanın masaj kültürüyle tanışabileceğiniz 6.000 metrekarelik Elysion Spa ile de misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatıyor. Ayrıca bu sezon hayata geçen Spa for Kids ile spanın huzuru ve eğlencesini çocuklara da sunan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, 650 metrelik kum plajında yer alan ve butik hizmet almak isteyenlere hitap eden Gazebo evleriyle de özel beğenilere hitap ediyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder