14 Temmuz 2017 Cuma

Uyumsoft yatırımlara hız verdi,

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Uyumsoft yatırımlara hız verdi,
%65 büyüdü

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından geçen bir yılı değerlendiren Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Başkanı Mehmet Önder, “yine, yeni, yeniden daha güçlü Türkiye” için Uyumsoft olarak yatırımlara hız verdiklerini ve aradan geçen bir yılda %65 büyüme gösterdiklerini açıkladı.
Hain darbe girişimi sırasında, milletimizin meydanlara inerek kahramanlık destanı yazdıklarını vurgulayan Mehmet Önder, şunları söyledi:
“15 Temmuz hain darbe girişiminde şehitlerimiz ve gazilerimiz oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı dilerken, gazilerimize geçmiş olsun diyoruz. Millet olarak, hain darbe girişimde tankların karşısına geçerek, dimdik ayakta durduk. Ertesi gün ve devam eden günlerde kaos ortamına izin vermeyip, hiçbir şey olmamış gibi işlerimize gittik. Uyumsoft olarak o tarihte bize düşen milli görev, işleyen bir ekonomi için ülkemizdeki işletmeleri, işlerini geliştirecek kurumsal sistemlerle desteklemekti. Darbe girişiminin hemen ardından bir kampanya düzenleyerek, ERP lisans ücretlerimizi sıfırladık. Firmamızın 3 milyon Euro’luk lisans gelirinden feragat ettiği kampanyamıza, iş dünyası yoğun ilgi gösterdi. Uyumsoft olarak, ülkemizin geleceğine güveniyoruz. Çalışanlarımız ve ekosistemimizde yer alan iş ve çözüm ortaklarımız ile yatırımlarımızı aralıksız sürdürerek, işletmelerimize değer katmaya devam edeceğiz. Bizi güçsüz bırakmaya gayret edenlere inat, daima ve her zaman daha güçlü ve dimdik ayakta olacağız” dedi.

Ülkemizin her alandaki verisi, çok değerli ve kıymetlidir

Ülkemizin her alandaki verisinin çok değerli ve kıymetli olduğunu kaydeden Mehmet Önder, konuşmasına şöyle devam etti:
“15 Temmuz 2016, dünyayı ve Türkiye’yi algılama, anlama, anlamlandırma, adlandırma ve kendimizi konumlandırmada tüm ezberlerimizin bozulduğu tarihtir. Artık, dünya sisteminin doğrularının, alışkanlıklarının, kabullerinin, kavramlarının kendi tanımlarımızla değiştirilmesi gerektiğinin idrakidir. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından, ülkemizin iktisadi ve sosyal verisinin de; en az askeri ve siyasi verisi kadar stratejik olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Ülkemizde, milli olma hassasiyeti arttı ve kurumlar bu konudaki çalışmalarını hızlandırdı. Son bir yılda daha yoğun ortak toplantılar yapılarak, fikirler ve projeler değerlendirilmeye başlandı. Önümüzdeki yıllarda, bu çalışmaların, ürünlere ve hizmetlere dönüşmüş sonuçlarını almaya başlayacağız. Bu ürünleri ve hizmetleri, ülkemizin yanı sıra, bulunduğumuz coğrafyaya da ihraç edeceğiz. Biz, kamu ve sivil toplum kurumlarına ve iş dünyasına yönelik kurumsal takip sistemleri geliştirmek, yerleştirmek ve sürdürmek üzere enformasyon teknolojileri alanında çalışan bir firmayız. Uyumsoft olarak, ülkemizin enformatik dönüşümüne katkı sağlamak için yapılanmamızı ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye’nin yerli ve milli yazılım firması olarak, gerek iş ve çözüm ortaklarımız, gerek kamu kurum ve kuruluşları, gerek üniversite- sanayi işbirliği kapsamında birçok çalışmayı eş zamanlı yürütüyoruz. Geçen yılın Temmuz ayından bu yılın Temmuz ayına geçen bir yılda, yatırımlarımızı arttırarak ekosistem ve ciroda %65 büyüme gösterdik. Yatırımlarımıza, bu yılın ikinci yarısında da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder