8 Ağustos 2016 Pazartesi

JOLLY TUR’DAN HAYALLERİN ADASI IBIZA’DA 2 ÇİFTE ÜCRETSİZ TATİL...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



JOLLY TUR’DAN HAYALLERİN ADASI IBIZA’DA
2 ÇİFTE ÜCRETSİZ TATİL
Turizm sektöründe ilklere imza atan yenilikçi projeleriyle trend yaratan Jolly Tur, yeni bir kampanyaya daha imza attı. Bu yaz dillere destan doğal güzellikleri ve eğlencenin tüm tonlarını barındıran Ibiza’ya direkt uçuş başlatarak turizm sektöründe bir ilki daha yaratan  Jolly Tur, yeni başlattığı kampanya ile sadece 1 çifti değil, 2 çifti Ibiza’ya gönderiyor.
1 Ağustos itibariyle başlatılan kampanya için Number1 ile işbirliği geliştirildi. Kampanya çerçevesinde her iki çift de Ibiza’da 3 gece-4 gün rüya gibi bir tatil kazanacak. Ibiza’da rüya gibi bir tatil yaşamak isteyenler,  4 Ağustos-9 Ağustos arası ve 10 Ağustos-15 Ağustos  tarihleri arasında Number1 FM’de her gün duyurulacak 1’er şifreyi kampanyanın son gününde BİP üzerinden bildirecekler.
İlk çift için  4 Ağustos ile 9 Ağustos Number1 FM de her gün 1 şifre verilecek ve  9 Ağustos günü tüm şifreler doğru gün sırasıyla tek seferde istenecek.  İkinci çift  için 10 Ağustos ile 15 Ağustos arasında Number1 FM de her gün 1 şifre verilecek ve 15 Ağustos günü tüm şifreler doğru  gün sırayla tek seferde istenecek.
Doğru şifreleri  BİP üzerinden belirtilen tarihlerde ulaştıran ilk  kişiyi, seçtiği bir arkadaşıyla  rüya gibi bir tatil bekliyor olacak.  Türkiye’de ilk defa direkt uçuşla Number1 FM ve  Jolly Tur işbirliği ile  kazanan çiftler 18 Ağustos-21 Ağustos tarihleri arasında unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayacaklar.
Hayallerin adası Ibiza’da kazanan çiftleri göz alıcı güzellikler ve doz aşımı eğlenceli saatler bekliyor. Sadece dünya jet sosyetesiyle değil, ünlü aktrist ve aktörlerle aynı ortamın tadını çıkarmak, doğanın milim milim işlediği bir cennet adanın güzelliklerinin keyfine varmak, dünyaca ünlü gece kulüpleri kadar kumsal partilerinde de eğlencenin üst sınırlarında dolaşmak; Ibiza’da tatil kazanan iki çifti bekleyen güzelliklerden sadece birkaçı. Olağanüstü güzellikleri kadar gece yaşamıyla da dillere destan olan Ibiza’nın iddiada birbirleriyle yarışan bu iki çekici yanı, dünya yıldızları için de adayı vazgeçilmez kılıyor. Ibiza’dan vazgeçemeyen ünlüler arasında Wesley Snejder, Yolanthe Cabau, Victoria-David Beckham Çifti, Elle MacPherson, Paris Hilton, Beyonce, Toni Garrn, Damian Lewis, Kate Middleton, Prens William, Sienna Miller, Jude Law ve Rita Ora gibi isimler yer alıyor.
Jolly Tur’un ilk kez direkt uçuş başlattığı Ibiza’nın dünya yıldızları için bir çekim sahası yaratmasının nedenlerinin başında dünyaca ünlü gece kulüpleri ve dj’leri için de buranın vazgeçilmez olması. Ushuaia, Space, Privilege, Pacha, Amnesia, Es Paradis ve Ibiza Rocks; bunlardan sadece birkaçı.  David Guetta, Bob Sinclair, Hardwell, Carl Cox, Avicii, Axvell-Ingrosso, Basement Jaxx, Dimitri From Paris, Simon Dunmore, The Zoo Project, Dj Spoony, Ryan Platts ise bu tatili kazanan çiftlerin muhteşem performansına tanık olacağı dj’ler arasında bulunuyor.
Kazanan çiftler için Jolly Tur’un dikkat çektiği bir diğer nokta ise, sabaha kadar süren kumsal ve kapalı mekân eğlencelerinin yanı sıra doğanın güzelliklerini de yaşamak için zaman ayrılması. Bora Bora, Salines ve Sant Antoni plajlarının keyfini gündüz saatlerinde çıkarmayı ihmal etmemek gerekiyor. Ayrıca, beyaz evleri nedeniyle “Beyaz Ada” olarak da anılan 40 kilometre uzunluğunda ve 25 kilometre genişliğindeki bu adanın nefes kesici cadde ve sokaklarında gezinmek gerekiyor. Ayrıca, ihmal edilmemesi gereken bir diğer rota, sahildeki birbirinden renkli tezgahların yanı sıra 30 yıldır her cumartesi günü kurulan Las Dailas Hipi Pazarı’nda alışverişin tadını çıkarmak olmalı.
Bu arada kazanamayan çiftlerin üzülmemesi tavsiye olunur. Zira, Jolly Tur, Ağustos ayı sonuna kadar her Perşembe ve Cuma günü 499 Euro’dan başlayan fiyatlarla Ibiza’ya tur düzenlemeye devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder