9 Ağustos 2016 Salı

JOLLY TUR’DAN TATİLDE TAM ÖZGÜRLÜĞE DAVET...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



JOLLY TUR’DAN TATİLDE TAM ÖZGÜRLÜĞE DAVET:
“KENDİ TURUNU KENDİN YARAT”

Turizm sektörünün yenilikçi markası Jolly Tur, 2016 yılında da yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Son yıllarda pek çok alandaki turlarında yarattığı çeşitlilik ve butik bakış açısıyla dikkat çeken Jolly Tur’un bu yöndeki en son yeniliği, Kültür Turları’ndaki “Kendi Turunu Kendin Yarat” projesi oldu. Bu projeyle Jolly Tur’un doğasıyla, kültürüyle, tatlarıyla keşfedilmedik bir noktasını bırakmadığı Türkiye’nin zenginliklerini zaman sınırlaması olmadan yaşayabilmek mümkün. 
 “Kendi Turunu Kendin Yarat” projesiyle getirilen tek özgürlük, tatil zamanını ayarlayabilmekle sınırlı değil. Havalimanı seçimi, uçuş saatleri, otel, rehberlik hizmetleri, kişi sayısı gibi tüm detayları belirleyebilmek mümkün. Üstelik, hiçbir sınırın olmadığı bu özgürlüğün tadını, Türkiye’nin ve yakınlarındaki tüm göz alıcı coğrafyalarda çıkarabilmek mümkün. Daha açık bir deyişle sayısı 150’yi aşan kültür turlarından dilerseniz birkaçını bir araya getirebilir, dilerseniz sadece birinin tadına, tüm detaylarıyla varabilirsiniz. Kendi eseriniz olan bu tatili dilerseniz sadece kendinize hediye edebilirsiniz dilerseniz sevdiklerinizle birlikte hareket edebilirsiniz. Daha açık bir deyişle bu projede hiçbir kontenjan sınırlaması yok. 
“Kendi Turunu Kendin Yarat” butik bir bakış açısının yanı sıra dünyada değişen turizm anlayışı doğrultusunda geliştirilmiş bir proje. Bu doğrultuda Türkiye’nin doğa ve tarih hazinelerini keşfetmeye meraklı tatil severler, zamanıyla, coğrafyasıyla ve mekanlarıyla kendi tatilini kendileri geliştirebilecek. 
Daha açık bir anlatımla misafirler, belirlenen tur tarihleri doğrultusunda kendilerini ayarlamak zorunda kalmayacaklar. “Kendi Turunu Kendin Yarat”ın getirdiği yenilik sadece tatil tarihini ve gezilecek rotayı belirlemekle sınırlı değil. Hangi havalimanından saat kaçta uçulacağından hangi havalimanına inileceğine, transferden otele ve rehberlik hizmetlerine kadar pek çok konuda bireysel tercihler yapılabilmesine olanak sağlıyor. Üstelik, sadece kendiniz için de bir tatil yaratabilirsiniz sevdiklerinizle birlikte olabileceğiniz bir tatil de… Bir başka deyişle tur kontenjanından bağımsız; tamamıyla sınırları aşan ve özgürlüğün tadını çıkarabileceğiniz bir planlama yapabilmeniz mümkün. 
Eğer, istediğiniz tarihte istediğiniz destinasyon ya da destinasyonlarda gezip yine istediğiniz yerlerde konaklamak istiyorsanız, Kendi Turunu Kendin Yarat linkine tıklayarak zamandan ve tüm sınırlamalardan uzak bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder