23 Ekim 2018 Salı

Portekiz’in batısında bulunan güzel iki şehir Porto ve Lizbon…

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




PORTEKİZ’İN BATISINDA BULUNAN İKİ GÜZEL ŞEHRİ JOLLY TUR İLE KEŞFEDİN

Portekiz’in batısında bulunan güzel iki şehir Porto ve Lizbon… Dünyanın her yerinden turistlerin ziyaret ettiği ve nefes kesici tatil yapmanızı vaat eden Portekiz’in en gözde şehirleri sizi çağırıyor. Jolly Tur’un 4 gece 5 gün sürecek  Porto ve Lizbon Turu 359€’dan başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.

Lizbon… Bu şehirlerin kendilerine ait gezilecek yerleri, gece hayatları, alışveriş yerleri ve yemekleri kendine ait ayrı bir güzelliğe sahip. Lizbon’da Alfama Meydanı, Fado Müzesi, Rossivo Av, St. Georges Şatosu, Keşifler Anıtı ve Belem Kulesi gezilecek yerler arasında. Dilerseniz şehri panoramik olarak görüp fotoğraf çektirmek için Elevator Santo Justa’yı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Alfama Meydanı’nda nostaljik sarı tramvay sizi karşılayacak. Lizbon’un Bairro Alto adlı bölgesi renkli bir gece hayatına sahip. Burada gidilebilecek birçok bar, gece kulübü ve disko sizi karşılıyor olacak.

Porto… Portekiz’in başkenti Lizbon’dan sonra ikinci büyük şehir…  Akdeniz ikliminin hakim olduğu bu şehre kışın da rahatlıkla gidebilir ve Jolly Tur ile tatilinizi doyasıya yaşayabilirsiniz. Porto’da Liberdade Meydanı, San Francisco Kilisesi, Borsa Sarayı, Porto Katedrali, Batalha Meydanı ve Bento İstasyonu olacak. Özellikle eski binalarıyla ünlü olan Ribeira’da eşsiz anılar biriktireceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder