31 Mart 2019 Pazar

RadissonRewards Üyeleri Puanlarını 35’i Aşkın Havayolunda Kullanabiliyor...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



RadissonRewards Üyeleri Şimdi Puanlarını 35’i Aşkın Havayolunda Kullanabiliyor

Uçuşlarını RadissonRewards ile yapmak isteyen misafirler, hem üyelik avantajlarından yararlanabiliyor hem puanlarını uçuş mili olarak kullanabiliyor.

Radisson Hotel Group™ tarafından yapılan bir açıklamayla RadissonRewards™küresel ödül programı için ortak çalışılan havayolu sayısının arttığı ve 1 Mart 2019 itibarıyla üyelerin puanlarını 35’i aşkın mil programında kullanabildiği duyuruldu.

RadissonRewards Üyeleri Şimdi Puanlarını 35’i Aşkın Havayolunda Kullanabiliyor

Radisson Hotel Group Küresel Sadakat ve Etkileşim Üst Yöneticisi Efrem Berman şöyle konuştu:“Misafirlerimize kolayca uçuş mili kazandırırken RadissonRewards üyesi olmanın ayrıcalıklarından yararlanma olanağı da sunarak üyeliğimize değer kattığımız için heyecan duyuyoruz. RadissonRewards programına katılan misafirlerimize özel üye fiyatlarının yanı sıra unutulmaz anılar yaratacak özel avantajlara erişim de sunulacak.”

Bu ay itibarıyla otel konaklamaları için uçuş mili kazanmak isteyen tüm misafirlerin RadissonRewards programına üye olması gerekiyor. RadissonRewards hesap profillerini her 10.000 puana ulaştıklarında tercih ettikleri havayolunun millerine dönüştürmek üzere otomatik olarak ayarlayabilen üyeler diledikleri takdirde 2.000, 50.000 veya 100.000 puan ve katlarında kullanmayı da seçebiliyor.

Havayolu ortaklarımızın listesi için www.radissonhotels.com/rewards/airlinesinternet sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder