28 Mart 2019 Perşembe

Turquality ve ERP’nin işbirliği anlatıldı ,,,

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Turquality ve ERP’nin işbirliği anlatıldı

Uyumsoft Başkanı Mehmet Önder,
“Üretim sorun olmaktan çıktı, önceliği pazarlamaya vermeliyiz”

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Başkanı Mehmet Önder tarafından, 22 Mart 2019 tarihinde,Uçtan Uca Marka ve Turquality Uzmanlık ve Vizyon Programı kapsamında, Turquality ve ERP’nin işbirliği konusunda katılımcılara bilgiler aktarıldı.
Turquality konusunda uzman insan kaynağı yetiştirmek için Progroup Uluslararası Danışmanlık, MÜSİAD Milli Markalar Çalışma Grubu, Turquality Patronlar Platformu ve İTÜ Sürekli Eğitim Merkezi arasında işbirliği yapıldı. Mart ve Nisan aylarında devam etmekte olan programın sonunda katılımcılar, İTÜ tarafından verilecek olan Turquality ve Marka Uzmanlık ve Vizyon Sertifikalarını alacaklardır.

Turquality bir standart ve işletmelerin verimliliğini artırıyor

Turquality’nin bir standart olduğunu ve işletmelerin verimliliğini artırdığını kaydeden Uyumsoft Başkanı Mehmet Önder, Turquality sürecinde yazılımın payının %35 olduğunu söyledi. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP)’de 50- 60 modülün olduğunu anlatan Önder, bunların içinde insan kaynakları yönetimi, satış, satın alma, üretim, finans, crm, stok, tedarik zinciri yönetimi, B2B/B2C, satış sonrası hizmetler gibi modüllerin olduğunu belirtti. Ülkemizdeki firmalar için üretim yapmanıngünümüzde sorun olmaktan çıktığının altını çizen Önder, firmaların öncelikli konusunun pazarlama olduğunu anlatarak, pazarlama – satış konusuna yoğunlaşmanın önemine işaret etti. Ülke olarak 170 milyar dolar olan ihracatın geçilebilmesi için, yüksek seviyeli üretim yapılmasıyla birlikte pazarlama yapılmasının da önemli olduğu kaydedildi. Önümüzdeki dönemin bulut çözümler dönemi olacağını ifade eden Önder, işletmelerin bulut konusunda birçok mikro çözümü satın alacağını söyledi. İşletmelerin ar-ge projeleri yerine, inovasyon projelerine yönelmesinin önemini de anlatan Önder, inovasyon sürecinde pazara nasıl girileceği, pazarın nasıl büyütüleceği, verimlilik, performans gibi konuların ele alınmakta olduğunu sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder