5 Nisan 2019 Cuma

Yurt dışı Deniz Tatili Turları tam size göre…

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



DENİZ TATİLİNİ YURT DIŞINDA YAPMAK İSTEYENLER: JOLLY SİZİ ÇAĞIRIYOR!

Bu yaz deniz tatilini yurt dışında yapmak ve en güzel kumsallar ve  masmavi deniz ile buluşmak  istiyorsanız Yurt dışı Deniz Tatili Turları tam size göre…

Budva… Tarihin ve doğanın iç içe geçtiği yerlerden biri  olan vizesiz Budva’da hem denize hem de unutulmaz eğlenceye doyacaksınız.
Turkuaz renkli denizi ile ünlü Halkidiki’de yüzerek yemyeşil saklı cennet Thassos’ta ise huzurlu bir tatil geçireceksiniz.
Sicilya’nın birbirinden güzel yemekleri ile bütünleşirken aynı zamanda da o muhteşem denizinden dışarı hiç çıkmak istemeyeceksiniz.
Akdeniz’in en temiz plaj ve sularına sahip olan Malta’nın kristal berraklığındaki denizine bayılacak ve her gün yeni bir plaj keşfine çıkacaksınız.

Bangkok’ta tatil severleri Yatan Budha Heykeli, Oturan Budha Heykeli, mezar taşları Kraliyet Tapınağı WatPho, Altın Budha Heykeli bulunan WatTraimit Tapınağı, çin mahallesi, çiçek pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası ve Tayland kralının Bangkok’taki malikanesi karşılıyor olacak.
Phuket…Phuket’te ise tatil severleri değerli taşların mücevhere dönüşme öyküsü, Tay kültürünün masalsı bir dille anlatıldığı muhteşem bir gösteri, göz alıcı güzellikleri ile PhiPhi Don ve PhiPehi Ley Mercan Adaları, ünlü belgesel kanallarının çekim yapmaya doyamadığı ve gezginlerin özel kanolarla gezeceği James Bond Adası ve Hong Adaları sizi bekliyor olacak.Palmiye ağaçları, tertemiz kumsalı, berrak ve turkuaz renkli denizi ile sizi büyüleyecek.
Singapur’da balık lokanları ve barların çevrelemiş olduğu Singapur Nehri’nde doyumsuz bir gezi ve tatil severlerin kendilerini vahşi bir ortamda hissedeceği kadar özel canlılarla dolu Gece Safarisi, doğal güzellikleri ile olduğu kadar eğlencenin ritmiyle ünlü Sentosa Adası, gezginlerin kendilerini Çin’de hissedebileceği kadar iddialı Çin Mahallesi, en renkli deneyimlerden birinin yaşanabileceği Song of the Show, ünlü filmerinmekanı Universal Stüdyoları; deneyimlenecek güzelliklerden sadece birkaçı.
Siz de rotanızı Yurt dışı Deniz Tatili Turları’na çevirmeyi düşünürseniz Jolly’ninvizeli ve vizesiz muhteşem rotalarına 99 euro’dan başlayan fiyatlarla sizi bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder