28 Ocak 2015 Çarşamba

Kapadokya’da ruhunuz dinlenirken, iç dünyanız zenginleşsin…




HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR




Kapadokya’da ruhunuz dinlenirken, iç dünyanız zenginleşsin…

Peri bacalarının arasında, çok özel bir mağara evde kalmak ister misiniz?
Nereye baksanız tarihten bir sahne izliyormuşsunuz hissine kapılacağınız atmosferde adeta zamanı durdurup, büyük şehir stresinden ve koşturmacasından uzaklarda derin bir soluk alıp, lüks ve tarihi aynı anda yaşadığınızı hissedeceksiniz.
Art Residence Cappadocia sizi Güvercinlik Vadisi’nin manzarasına en hakim noktalardan birinde bulunan iki katlı misafir evinde, üç ayrı suite davet ediyor. Birbirinden özenli döşenmiş yerden ısıtmalı suitlerde aileniz veya dostlarınızla otel konforunda müstakil bir evde kalabileceksiniz.
Kapadokya’nın geleneksel mimarisine sadık kalınarak tasarlanan iki katlı misafir evi, üç ayrı süit, ortak kullanımlı mutfak, oturma odası,yemek Odası, nefis bir teras ve iç avludan oluşmaktadır. Geçmişin izlerini taşıyan, mağara içine oyulmuş süitlerin her birinin kendine özel girişi ve banyosu mevcuttur.

Uçhisar’dan Göreme’ye kadar 6 km uzunluğundaki, Kapadokya’nın gezilebilen en uzun vadisi olan Güvercinlik Vadisi’nin, eşsiz manzarasına hakim terasından güneşin doğuşunu seyredebilir, balon turlarının uğrak yeri olan vadide birbirinden renkli balonların yarattığı gökkuşağının tadına varabilirsiniz.Akşamüstleri terasta gün batımında Erciyes dağının romantik görüntüsüyle şarabınızı yudumlayabilirsiniz. Kışın özellikle şömine karşısında dostlarınızla sohbet etmek isterseniz, hicbir otelde bulamayacaginiz bu butik otel ev tam sizin icin...
Kahvaltinizi veya yemeklerinizi ister evde yapin ister Uchisar’in bircok cafe ve restaurantlarından faydalanabilirsiniz. Kuş seslerinden baska hicbir sesin duyulmadigi, sizden başka kimsenin kalmayacağı bu huzurlu evde dilediginiz yardimi lokal hizmetlerle alabilirsiniz.
Mimari çalışmalarına 2006 yılında başlanan evin restorasyonu 4 yıl sürdü. Özellikle doğal dokuya uygun olmasına dikkat edilen ev avlusu, terası, 2 katlı mimarisi ile yaklaşık 400 m2 lik kullanım alanina sahip…



Mimarisine olduğu kadar dekorasyonuna da önem verilen evin eşyalarının çoğu yerel malzemelerden üretilmiştir.

Mutfak tezgahı özel Kayseri taşından, mutfak ve antre dolapları ise 150 yıllık eski tren rayı ahşaplarından restore edilerek yapılmıştır.

Sadeliğin ön planda tutulduğu dekorasyonda değerli sanatçıların tablolarına da yer verilmiştir.

Her odanın mimarisi birbirinden çok farklıdır. Özel kayadam odaların müstakil mağara banyoları vardır.


Otel konforu ile ev sıcaklığını birleştiren Art Residence Cappadocia günlük veya dönemsel olarak kapalı gruplara kiralanabilmektedir.

Bilgi ve reservasyon için:
www.artresidencecappadocia.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder