21 Ocak 2015 Çarşamba

Sura Hotels 2014 yılında TripAdvisor’da mükemmellik sertifikası aldı...

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR




2014 yılında TripAdvisor’da mükemmellik sertifikası alan ve 2015 yılında bölgenin en beğenilen oteli olmayı hedefleyen Sura Hotels& Tourism Group , farkını yine kanıtladı

Sura Hotels& Tourism Group CEO’ su Nermin Yurtoğlu ,TRIP ADVISOR ‘un Türkiye, İtalya, Yunanistan  gibi ülkelerin de bulunduğu en üst düzey sorumlusu  Gianluca Laterza’yı,  operasyonel takımı ve yöneticileri ile tanıştırma toplantısı gerçekleştirdi.
Gianluca Laterza ,Sura Hotels & Tourism Group un bünyesinde bulunan Sura Hagia Sophia Hotel & Spa ile Sura Design Hotels& Suites ’in tecrübeli ve profesyonel takımını, istikrarı sürdürme, kaliteyi yükseltme ve bunu misafire yansıtma, misafir ağırlama, misafirden geri dönüş alma, geri dönüşlere cevap verme konularında çok verimli ve unutulmaz bir de seminer verdi.


Seminere ilgi büyüktü Sura GroupYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Kaygısız da bu toplantıda ev sahibi olarak hazır bulundu. Ana konu başlıklarından biri, Sura Hotels olarak TripAdvisor bilinirliğinin ve repütasyonunun nasıl artırılabileceğiydi.
Sura Hotels isminin geldiği başarılı nokta itibariyle, TripAdvisor’da yoğun şekilde alınan misafir yorumlarına verilecek yönetim cevapları konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda da Gianluca, Sura Hotels  ekibini aydınlattı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder