5 Ocak 2015 Pazartesi

Uyumsoft, 2015’de %25 büyüme hedefliyor

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR






Ülkemizin yazılım, danışmanlık ve iDönüşüm süreçlerinin lider firması Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, 2015 yılında %25 büyümeyi hedefliyor.

Merkez ofisi İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknopark’ında bulunan Uyumsoft’un, Ankara, İzmir, Bursa ve Bakü’de ofisleri bulunuyor. 19 yıldır yurtiçi ve yurtdışında; otomotiv, makine, gıda, tekstil gibi 45 farklı sektörde bin 500’ün üzerinde özel sektördeki firmaların; ERP, CRM, BI vd kurumsal iş sistemlerini başarıyla yöneten Uyumsoft, son aylarda ülke gündemine giren e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter  gibi tüm iDönüşüm projelerinin merkezinde yer alıyor.


2014’ü planlarının üzerindeki bir başarıyla kapattıklarını kaydeden Uyumsoft Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder, “Bu yılda, planlarımızın gerçekleşeceği başarılı bir yıl olacaktır. 2015’de %25’e yakın büyüme hedefliyoruz” dedi. Bu yıl yurtiçindeki yapılanmaya devam edeceklerini anlatan Mehmet Önder, yıl boyunca yeni kanal ağlarını zincire katacaklarını açıkladı.
 Birkaç yıl içinde rota, yakın komşu ülkelere çevrilecek

Türk yazılım firmalarının, uluslararası firmalar gibi aynı kalitede yazılım ürünleri çıkardığını ifade eden Mehmet Önder, şunları söyledi:
 “Ülkemizdeki yerli yazılım firmaları, çok başarılı işler yaparak, büyük projelere imza atıyor. Türk yazılım firmaları, gelecek birkaç yıl içinde rotayı, yakın komşu ülkeler başta olmak üzere, dünya pazarlarına çevirecek” diye konuştu.
Üniversite-sanayici işbirliğiyle sektöre nitelikli insan kaynağı yetişiyor  Uyumsoft’un kurulduğu tarihten itibaren üniversite-sanayi işbirliği içinde olduğunu anlatan Mehmet Önder, geleneksel olarak her yıl düzenledikleri yaz staj okulu projesine, örneğin 1-25 Temmuz 2014 tarihleri arasında Türkiye’nin 14 üniversitesinden, bilgisayar, bilişim, yazılım, matematik ve endüstri mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrencilerin katıldığını kaydederek, Uyumsoft Akademi’nin 6.’nı gerçekleştirdiği ‘Uyumsoft Akademi Yaz Stajı Okulu’ projesini Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) işbirliğiyle hayata geçirdiklerini  söyledi.

Uyumsoft’un sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübeyi düzenledikleri eğitimlerle sektöre aktarmaya devam edeceklerini açıklayan Mehmet Önder, bugüne kadar 1.000’in üzerindeki kişiye eğitim verdiklerini ve eğitimi tamamlayanların önemli bir çoğunluğunun da, Uyumsoft’un müşterilerinde istihdam edilmekte olduğunu belirtti.

Mehmet Önder, Uyumsoft’un web tabanlı ERP Programının, 20’ye yakın üniversitede ders aracı olarak kullanıldığını da sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder