23 Ekim 2015 Cuma

Skal İstanbul Kulübü Ekim Ayı yemekli toplantısını Mövenpick Hotel İstanbul'da yaptı..

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR




Skal İstanbul Kulübü'nün Mövenpick Hotel İstanbul'daki  Ekim Ayı yemekli toplantısının açılış konuşmasını Skal İstanbul Kulübü'nün As Başkanı Bahar Birinci yaparak toplantıya start verdi.
Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği toplantı Skal İstanbul Kulübü'nün As Başkanı Bahar Birinci'nin davetli misafirleri anonsu ile başladı
Ekim ayı toplantısına İstanbul İl Turizm Müdürü Nedret Apaydin,Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu Geçmis Dönem Baskanı Deniz Anapa, Uluslararaıi Skal Dernekleri Federasyon Baskan Yarcımcısı Faik Alsac, Skal geçmiş dönem Başkanı Kemal Özyiğit, Marmara Skal kurucularından İlkay Bener ve Eşi Somer ÖzkökElif Balcı Füsünoğlu, Ayşe Önen ve TUROB Baskanı Timur Bayındır, Sevda Yılgaz ve Skal üyeleri hazır bulundu  Ardından Skal İstanbul Kulübü Başkanı Feza Solaklar yönetim kurulu üyelerini sahneye davet ederek Skal Tostu yaptırdı.



Bu toplantılarda güzel bir şeyler söyleyebilmek için çok zorluyorum kendimi ama ülkenin gündeminde keyifli bir şeyler bulabilmek çok zor  her seferinde bundan daha kötüsü olmaz diyoruz ama hep oluyor.
BARIŞ YOLUNA GİDENLERE ALLAH RAHMET EYLESİN
Ben bugünkü duyurularıma geçmeden,  10 ekim Cumartesi günü Ankara’daki barış mitinginde hunharca katledilen 102 vatandaşımıza Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.  Yüzlerce yaralı vatandaşımıza da acil şifalar diliyorum.  Barış yoluna gitti güzel insanlar söylenecek çok şey var ama bir o kadar da hiç bir şey yok, sözün bittiği yerdeyiz maalesef  birlik için kardeşlik için barış için seslerini duyurmaya giden ama gittiği yerde hayatlarını bırakan 102 insanın ardında kalan 102 ayrı hikaye yürekleri dağlıyor. Tabii bu hazin olayı  gerçekleştiği meydana “BARIŞ MEYDANI” adını vermekten bile imtina edilen bir ortamdayız.
 1 KASIM’da GÖREV BAŞINDAYIZ
Skal İstanbul Kulübü Başkanı Feza Solaklar,  Young Skal çalışmaları ve Skalite hakkında bilgi verirken 1 Kasım seçimlerinin önemine işaret etti. 1 Kasım seçimlerinin önemini vurgulayan Solaklar, Skal üyelerinin gelecek hafta kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı da kutladı. Feza Solaklar sözlerini şöyle tamamladı.

DÜNYA SKAL KONGRESİ'ne KATILIYORUZ
"Gelecek hafta As Başkanımız Bahar Birinci ile İspanya’da Dünya Skal Kongresi'ne katılıp oyumuzu kullanacağız. Dönüp 1 Kasım'da genel seçimlerde oy vereceğiz. Önümüzdeki hafta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Bu vesile ile Atatürk'ü özlemle andığımı da belirtmek istiyorum.  “Feza Solaklar" Memleketi sen mi kurtaracaksın' diyenlere 'Evet sen kurtaracaksın' diyorum" sözleri büyük alkış topladı. Önümüzdeki seçimlerin ne kadar kritik olduğunu tekrar etmeye gerek yok sanırım. Ülkemizin geleceği için demokratik hakkımız olan oyumuzu 1 Kasım’da kullanacağız. Cumhuriyetin Kurulusunun 92. yılını kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımıza 6 gün var. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü  her gün olduğu gibi bugün de büyük  bir Şükran ve minnet duygusu ile hatırlıyor, yüce anısı önünde saygıyla eğiliyoruz dedi.

BU SENE EĞLENCE YOK
Bu seneye mahsus formatı biraz değiştirdik, tüm etkinliği ödül töreni bölümünde yoğunlaştırdık, bir kokteylimiz olacak ama eğlenceli bir gala gecemiz olmayacak.

SKALİTE İÇİN TEŞVİK EDİN, SKALİTE'DE SON BAŞVURU TARİHİ 31 EKİM
Bu yıl biz Skalite'nin temasını barış olarak belirlediklerini ve formatını değiştirdiklerini hatırlatan Solaklar, "Skalite bu yıl ödül törenine odaklı. Bir kokteyl olacak ancak eğlenceli bir gala gecemiz olmayacak. Skalite'ye adaylık sürecini 31 Ekim'e kadar uzattık. Skalite 19 Aralık'ta olacağı için daha fazla süreyi uzatamıyoruz. O yüzden www.skalite.com.tr adresimizden lütfen adaylık başvurularınızı tamamlayın.  Aday olmaya gönüllü olanları teşvik ederek bize destek olun" diye konuştu.

 “YOUNG SKAL”LARLA BULUŞTUK TEKRAR BULUŞUCAĞIZ
9 Ekim’de biz YOUNG SKAL buluşmalarımızdan ilkini gerçekleştirdik.  Yedek yönetim kurulu üyelerimizden Dr. Özen Kırant Yozcu “YOUNG SKAL PROJEMIZİ” üstlendi ve ÖZEN hocam’ın özverili çalışmaları sonucu 5 Üniversiteden (Bogaziçi Üniversitesi, İstanbul  Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Özyegin Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi) 90 öğrenci ile buluştuk.  Onlara Skal’ı, İstanbul Kulübümüzü ve “YOUNG SKAL”u bir sunum eşliğinde anlattık, başvuru formlarını dağıttık.  İlgi büyüktü ve bu bizi çok memnun etti. Başvuru yapmaya başladılar. Bu çok sevindirici" dedi.
Yemekli toplantıda ayrıca Neta İş Sağlığı ve Güvenliği'nden Mehmet Solak Çolakoğlu, iş sağlığı ve güvenliği konusunda bir sunum yaptı.





 Skal İstanbul Kulübü Başkanı Feza Solaklar aylık yemekli toplantıya ev
sahipliği yapan Mövenpick Hotel Istanbul'un Genel Müdürü Bozkurt Atabek'e de teşekkür ederek bir hediye takdim etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder