8 Ekim 2015 Perşembe

The Ritz-Carlton, İstanbul 14. yaşını kutladı...

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR




İstanbul’un tarihi yapısı ve zengin kültürel dokusunun tam kalbinde bulunan The Ritz-Carlton, İstanbul; 14. yaşını otel yönetimi, çalışanları ve misafirleriyle beraber kutladı
Boğaz'a hakim konumu ile eşsiz manzaralar sunan ve hizmete açıldığı 6 Ekim 2001 tarihinden bu yana 1.5 milyon yerli ve yabancı misafiri ağırlayan The Ritz-Carlton, İstanbul 14. Kuruluş yıldönümünü özel bir kokteyl eşliğinde misafirleriyle beraber kutladı; Avrupa otelleri arasında misafir memnuniyeti en yüksek otel olma özelliğine sahip olan The Ritz-Carlton, Istanbul,  bugüne kadar ulusal ve uluslarasası pek çok ödüle layık görüldü.

2001 yılında otelin açılış ekibinde de yer alan ve yıllar sonra Genel Müdür olarak dönüş yapan Can Göktaş, yaptığı konuşmada: "Altından yapılmış bir banyonuz da olabilir, kristalden bir odanız da; ama otelimizin en büyük başarı unsuru insandır. Dünya çapında efsane olmuş ayrıcalıklı Ritz-Carlton hizmetini misafirlerimize yaşatanlar, yetkilendirilmiş hanımefendi ve beyefendilerimizdir. Son 14 yıldır olağanüstü hanımefendi ve beyefendileri bünyemize katarak, kariyerlerine esin kaynağı oluyoruz. Bizim en önemli gücümüz, yetiştirdiğimiz yeteneklerdir” dedi. Süzer Holding Onursal Başkanı ve Som Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Süzer’e sunulan teşekkür plaketinin ardından, 14. yılını doldurmuş olan Hanımefendi ve Beyefendilere de birer plaket takdim edildip, piyano başında hatıra fotoğrafı çektirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder