24 Nisan 2017 Pazartesi

Melek Hotels,Mudurnu Tekkeliler Konağı,sizleri bekliyor...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR





Türkiye’nin ilk yerli butik oteller zinciri Melek Hotels, kurulduğu 2012 yılından itibaren konaklama sektöründe doğru yatırımlarla büyüyerek gelişmeyi hedefliyor.  İhtiyaç olduğunu düşündüğü bölgeleri Melek Hotels konforu ile hayat bulan yaşam alanlarına çevirerek, müşterileriyle birebir ilgilenmeyi amaç edinmiş cana yakın personeli ve konsept tasarım odalarıyla hizmet veriyor.Melek Hotels’in şu an hizmette olan, Melek Hotels Moda ( İstanbul ), Melek Hotels Pera (İstanbul), Melek Hotels Mudurnu ( Bolu ) ve Melek Hotels Selimiye ( Marmaris ), Melek Hotels Bozburun ( Marmaris ) ile beş oteli 2017 yılında açmaya planlanan, Bolu Mudurnu’da tarihi bir konak, diğeri Bozburun yarımadasında karayla ulaşım olmayan bir bölgeye teknelerle misafirlerimizi ulaştıracağımız butik ama özel bir konseptte hizmet verecek diğer yatırımızla 2017 yılında yurt içinde 7 otele ulaşmayı hedefliyor.

Melek Hotels Mudurnu Tarihi Tekkeliler Konağı, yaklaşık 200 yıllık geçmişi olan 9 odalı tarihi bir konak. Konağın çamurdan duvarları, ahşap zeminleri, gardrop içine gizlenmiş banyoları ile sizi zamanda yolculuğa çıkarabiliyor. Geleneksel Türk evi tarzında dekore edilen Melek Hotels Mudurnu  Tekkeliler Konağı, yüksek tavanlı odaları, ahşap zemin ve toprak sıvayla sıvanmış duvarları ile ön plana çıkıyor.Restoranda  kuzine sobalar ve yöresel masa örtüleri gerçek ve sıcak Mudurnu’yu hissettiriyor. Ayrıca Konağın 50 kişilik kapalı ve 100 kişilik açık restoranı, toplantı ve organizasyonlar için ideal olup, Mudurnu’nun yöresel lezzetlerini ve muhteşem kahvaltısını da tatmanız için mükemmel bir durak.

Yöresel lezzetlerin olduğu restaurantın ismi Melek’in Mutfağı. Melek’in Mutfağı ilk şubesini Melek Kitchen adıyla Londra da açtı. Tamamen doğal ürünlerin kullanıldığı mutfağımızda ilk defa tadacağınız farklı lezzetlerde buluyorsunuz. Mudurnu Melek’in Mutfağın da Mudurnu yöresel yemeklerinden Kaşık Sapı, Kızılcık Tarhanası ve Kabaklı Gözleme en sık tüketilen yiyeceklerden.Doğal ve Lezzetli olan her şey otel  mutfağında servis ediliyor.





Bölge çok fazla turizm potansiyeline sahip olup, bu tarihe kadar bu potansiyel ön plana çıkarılamamış. Doğa’nın cömert davrandığı ilçelerden olan ipek yolu üzerinde ki Mudurnu’nun , 1300 lü yıllarda Yıldırım Beyazıt tarafından yaptırılmış hamamı, camisi, saat kulesi ve tarihi arasta (Mudurnu çarşısı)  sizi tarihin içinde seyahate  çıkarıyor. 10 dakika uzaklıktaki Abant gölü, kaplıcaları, türbeleriyle de bir çok yerli ve yabancı turistin ilgi odağı.


Melek Hotels’in kurucusu Mehmet Ulusoy’un da memleketi olan Mudurnu’ya Melek Hotels’in otelcilik ve ağırlama konusunda ki tecrübe ve deneyimleriyle, hem Mudurnu’nun turizm sektöründe olması gereken sınıfa ulaşmasına yardımcı olmak hem de Melek Hotels ailesine yeni sıcacık 200 yıllık tarihi bir konak katmanın mutluluğu içindeyiz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder