4 Nisan 2017 Salı

Türsab Altınoluk Sağlık Zirvesini gerçekleştirdi...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Sağlık Komitesi Başbakanı Yeşim Kıral ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Sağlık Komitesi Başkan Yardımcısı İlknur Durmuşkaya önderliğinde Sağlık Komitesi üyeleri Altınoluk Sağlık Zirvesini gerçekleştirdi. Hükümetin 2023’te 2 milyon sağlık turisti ile 20 milyar dolar gelir gerçekleştirmek için STK’lar Üniversiteler ve ilgili Bakanlıkla, Sağlık Ekonomi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile işbirliği içerisinde Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği ve Rezone Sağlıklı Yaşam Merkezi önderliğinde  gerçekleşti.TÜRSAB Sağlık Komitesi  Üyeleri,Rezone Hotel YK Başkanı Salih Kadayıfoğlu, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür İshak Çiftçi, Dünya Yaşlanma Konseyi Başkanı Dr. Kemal Aydın, Busat Prof Dr.Sedat Demir,
Dentadent Op.Dr.Namık Kemal Ayhan,Hidra Sağlık Gülçin Karaüzüm,


Hospitaleste Dr.Berkay Tulpar,  Andiamo Turizm Ceo’su Cem Polatoğlu, Gacela  Turizm Ceo’su Hamdi Ceylan, Guantanamera International Tour Operator  Ceo’su Blanca Nieves Garcia Cruz, Guantanamera International Tour Operator Satış Direktörü Pınar Yıldırım,  NG Hotels Genel Müdürü  Cenker  Yılmaz, ZERSHAN Babür Alimov, Vip Voyage Genel Müdürü  Zhannera Khaırzhankyzy , Munzi Sağlık Hizmetleri İbrahim Dolapçıoğlu ile birlikte çok sayıda katılımcı hazır bulundu.

 Sağlık sektörüne hizmet vermiş olan akademisyenlerin katıldığı sağlık turizmi çalıştayında  sağlık turizminin hak ettiği yere getirmek için bir araya geldiler. Sonuç odaklı çalıştay için bir araya gelen temsilcilerin kendi alanındaki konuşmaları turizminsesi.com’da ayrı ayrı yayına alınacaktır.

Haber Kaynağı: Turizmin Sesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder