24 Nisan 2017 Pazartesi

Uyumsoft web ERP Sertifikaları sahiplerini buldu ,,,

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


Uyumsoft web ERP Sertifikaları sahiplerini buldu

Uyum Akademi ve İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle, 30 Ocak 2017 - 3 Mart 2017 tarihleri arasında “Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) Sertifika Programı” düzenlendi. Çeşitli illerden online eğitime katılanlar, eğitimin sonucunda yapılan sınavda başarılı olarak üretim, insan kaynakları, finans ve satış/satınalma yönetimi alanlarında “Uyumsoft web ERP Kullanıcısı” olarak sertifikalarını aldılar. Eğitim, öğrencileri mesleki hayata hazırlamak amacı ile gerçekleştirildi. Projenin partnerlerinden birisi, Empatik İnsan Kaynakları firması oldu. Eğitim programına gelen yoğun ilgi nedeniyle, sertifika programı 3 Temmuz 2017 tarihinde yeniden düzenlenecektir.

Değer yaratmanın temas etmekten geçtiğine inanıyor

Önümüzdeki dönemin ekosistemlerin rekabeti ile ilerleyeceğini öngören Uyumsoft, çalışanları ve son 3 yılda işbirliği yaptığı 150’nin üzerindeki iş ortağıyla ekosistemini genişleterek, güçbirliği yapmayı sürdürüyor. Aynı zamanda, oyun, eğitim, savunma sanayi, veri işleme gibi ‘Smart Business’ modelleri üzerinde çalışarak, start-up projelerini de destekliyor. Uyum Akademi ile üniversite - sanayi işbirliği kapsamında, bir taraftan hem kendisinin, hem de müşterilerinin akademik ihtiyaçlarını giderirken, diğer yandan birçok üniversite öğrencisine eğitim imkanı sunarak, istihdama ciddi katkılar sağlıyor.
Merkez ofisini Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknopark’ında konumlandıran Uyumsoft’un, Ankara, İzmir, Bursa, Tokat ve Azerbaycan Bakü’de ofisleri bulunuyor. Sahip olduğu bilgi birikimi, tecrübesi ve ‘yetenek merkezi’ dönüşümüyle; tüm ekosistemindeki işletmelerin yazılım ile kalkınmasına önderlik ediyor. İstanbul’daki merkez ofisinde, tam olarak bu amaca hizmet etmek üzere, işbirliği ve start-up projelerini tıpkı bir kuluçka merkezi gibi yöneten bir kompleks olarak hizmet ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder