2 Ekim 2017 Pazartesi

Lidya Grup’tan, SIGN 2017’de Teknoloji Şöleni ....

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Lidya Grup, Xerox, Epson ve EFI markalarının ileri teknoloji ürünlerini sergileyecek

Lidya Grup’tan, SIGN 2017’de Teknoloji Şöleni 

Baskı sektörünün lideri Lidya Grup, 4-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan SIGN İstanbul 2017 Fuarı’nda, milyon dolarlık dijital baskı makinelerini sergileyecek. Teknolojisiyle baskı sektörünün dünya devleri arasında yer alan Xerox, Epson ve EFI markalarının Türkiye distribütörü olan Lidya Grup, fuarın buluşma noktası haline gelecek.
TÜYAP’ta gerçekleşecek 19.Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri SIGN İstanbul 2017 Fuarı’na, milyon dolarlık makineler ile katılacak olan Lidya Grup, standını teknoloji şölenine dönüştürecek. 308 metrekarelik standında, dijital baskıda dünyadaki son teknolojiyi sergileyecek.   

Yılın son dört ayında, yatırım iştahı gerçekleşiyor

Bu yılın son dört ayında hareketli günlerin yaşanmakta olduğunu kaydeden Lidya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Öz, şunları söyledi:
“Bu yılın ilk sekiz ayını 2’ye bölersek, yılın ilk dört ayında yüksek bir ivme gerçekleşirken, ikinci dört ayda durağanlık oldu. Döviz kurlarındaki artış, yaz tatili, bulunduğumuz coğrafyadaki olumsuz şartlar dahil birçok etken nedeniyle, yatırımlar yılın son dört ayına ötelendi. Yatırımcının yatırım iştahı, içinde bulunduğumuz son dört ayda atağa geçti. Lidya Grup olarak bu yıl, hedefimizin üzerinde bir büyüme gerçekleştireceğiz. Vizyoner yönetimimiz ve iş modelimizle yılı %30- %35 arasında bir büyümeyle kapatacağız” dedi.

3 markanın, ileri teknoloji ürünleri sergilenecek 

Xerox, Epson ve EFI markalarının ileri teknoloji makinelerinin fuarda yer alacağını belirten Bekir Öz, şunları anlattı: “Dijital baskı sektöründe dünyanın en ileri teknolojisine sahip milyon dolarlık makineleri standımızda sergileyeceğiz. Örneğin, dünyada ve ülkemizde alanında rakipsiz olan EFI GS3250LXPro modelinin demosunu canlı olarak yapacağız. Epson’un uygun fiyat ile kaliteli baskıların yapıldığı ürün ailesini, yakından incelenme fırsatı sunacağız. Xerox’un aynı anda lansmanını yaptığı teknolojik ürün ailesinden modelleri sergileyeceğiz” diye konuştu.

Lidya’dan, LPM projesi tanıtımı 

Fuar sırasında, LPM projesi hakkında bilgilendirme yapılacağını da kaydeden Bekir Öz, şunları söyledi: “Fuar sırasında, kendimizin geliştirdiği LPM (Lidya Print Management) projesinin tanıtımını da yapacağız. LPM projemiz, ekipmanın doğru seçilerek verimli kullanılmasından, organizasyona doğru enjekte edilmesine kadar yazılım çözümleri sunuyor. Lidya Grup olarak, ekipman satışı ve servisinin ötesine geçerek; satın alınan ürünlerin daha verimli nasıl kullanılacağı hakkında çözümler sunacağız. Günümüzde konu artık, fotokopi ve printer almaktan öteye geçmiştir. Kullanıcılar, kişiselleştirilmiş ve “Akıllı Multifunction” uygulamaları talep etmektedir” dedi.

Fuara özel, cazip fiyatlar sunulacak

Fuar sırasında, ürün segmentlerinde, cazip fiyatların olabileceğini kaydeden Lidya Grup Grafik Sanatlar Satış Direktörü Adem Öz, şunları anlattı:
“Geçmişte, ileri teknolojideki makineleri, genelde uluslararası fuarlara katılarak, yurtdışında görüp inceleyebiliyorduk. Lidya Grup ile bu süreç değişmiştir. Fuardaki 308 metrekarelik standımızda, dijital baskıda dünyanın son teknolojisine sahip makinelerini sergileyeceğiz. Fuardan, hem ziyaretçi, hem ciro açısından beklentimiz yüksektir. 5 günlük fuar boyunca, ürün segmentlerinde, fuara özel cazip fiyatlar sunacağız” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder