29 Mayıs 2018 Salı

Artaş Turizm Grubu’nun iftarında Seyahat acentaları, buluştu

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Seyahat acentaları,
Artaş Turizm Grubu’nun iftarında buluştu

Seyahat acentalarının sahipleri ve yöneticileri, Artaş İnşaat Grubu bünyesinde yer alan BW PLUS ThePresident Hotel, BW Citadel Hotel, Avrupa ResidenceSuites ve Radisson Blu Hotel Kayseri’nin daveti üzerine,Tarihi Yarımada’da bulunan BW Citadel Hotel’in iftarında buluştu.
ArtaşTurizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, BW Citadel Hotel Genel Müdürü Aytekin Güç, BW PLUS ThePresident Hotel Genel Müdürü Burak Aydın, Avrupa ResidenceSuites Genel Müdürü Ercan Yılmaz ve Radisson Blu Hotel Kayseri Genel Müdürü Atakan Altuğ, iftar davetine katılan seyahat acentalarının temsilcileri ile yakından ilgilendi.

Radisson Blu Hotel Vadistanbul, Kasım ayında kapılarını açıyor 

Hoşgeldiniz diyerek sözlerine başlayan Radisson Blu Hotel Kayseri Genel Müdürü Atakan Altuğ, konuşmasını yapmak üzere Artaş Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu’nu sahneye davet etti.
Konuşmasında İstanbul’da bulunan BW PLUS ThePresident Hotel, BW Citadel Hotel ve Avrupa ResidenceSuites ile Kayseri’deki Radisson Blu Hotel Kayseri hakkında bilgiler veren Recep Arifoğlu, Kasım ayı içinde açılacak Radisson Blu Hotel Vadistanbul projesini anlattı. Ülkemiz turizmine değer katmakta olduklarını ifade eden Recep Arifoğlu, grup olarak İstanbul ve Kayseri başta olmak üzere ülkemizin sahip olduğu turizm zenginliğini dünyanın dört bir yanında tanıtmayı sürdürdüklerini açıkladı.
Dualar ile açılan iftar yemeğinin sonrasında, sahne alan sanatçılar Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerini seslendirerek, turizmcilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder