28 Mayıs 2018 Pazartesi

Canovate, 5.Data Center 2018 Türkiye Konferansı’na katıldı

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Canovate, 5.Data Center 2018 Türkiye Konferansı’na katıldı

CanovateGroup, 5.Data Center 2018 Türkiye Konferansı’na katıldı. “Veri Merkezlerinin Geleceği ve Bulut Teknolojilerinde Hibrit Yapılanma” ana temasıyla, geçtiğimiz günlerde Wyndham Grand Levent Hotel’de düzenlenen organizasyona yoğun katılım oldu. Konferans sırasında CanovateGroup, fiber optik dağıtım çatısı olan (ODF) ve Fiber Tree olmak üzere fiber ürünleri ile Micro DC, Mini DC ve KGYS kabinlerini sergiledi. Konferansa bronz sponsor olarak katılan CanovateGroup’un Satış Direktörü Gün Evren Gören’e teşekkür plaketi verildi.

Data Center ve Fiber Optik’te dünyanın 10 markasından birisi

CanovateGroup, Data Center (veri merkezi) ve Fiber Optik sistemlerindeki teknolojisi ve uçtan uça ürün portföyü ile dünyanın ilk 10 global markası arasında gösteriliyor. 50 yıllık geçmişiyle %100 Türk firması olan Canovate, bilişim, telekom, savunma sanayi, balistik sistemler, elektro-opHtik sistemler, ısıtma/soğutma alanlarında birçok ar-ge projesi yaparak, ileri teknoloji ürünleri geliştirmeye devam ediyor. İstanbul Çekmeköy’de 30 bin metrekare alan üzerinde 100’ü aşan mühendis ekibi ve (tüm grubun bünyesindeki) 1000’in üzerinde çalışanı ile yüksek teknoloji üretim yapan mühendislik odaklı bir şirketler grubudur. Türkiye’nin ve dünyanın ileri gelen ar-ge ve inovasyon odaklı global firmalarından birisidir.

Sektörel konular masaya yatırıldı

Konferans sırasında, Veri Merkezi Altyapılarında Yeni Yaklaşımlar; BICSI Standart ve Sertifikasyonları, Mesleki Gelişiminize Nasıl Katkı Sağlar; Yapısal Kablolama Trendler & Çözümler; Veri Merkezi Çözümlerinde Modüler Yaklaşımlar; Veri Merkezi Soğutmasında Son Teknolojiler; The Data Center Change is Constant; Mikro Veri Merkezleri ve Sınır Bilişim; Veri Merkezlerinin Geleceği ve Bulut Teknolojilerinde Hibrit Yapılanma; Neden Mikro Veri Merkezi; Yeni Nesil Fiber Çözümleri; Limitsiz Paralelleme Limitsiz GüçDatacenter'da ENEL Damgası gibi sektörel konular masaya yatırıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder