7 Mayıs 2018 Pazartesi

Kayseri için İftar Vakti ...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


Kayseri için İftar Vakti

Erciyes Dağı Manzarasında, Geleneksel İftar Sofrası

Kayseri’nin en merkezi konumunda bulunan RadissonBlu Hotel Kayseri, Ramazan ayı boyunca, geleneksel anlayışta bir iftar programı hazırladı. Erciyes Dağı’nın muhteşem manzarasına karşı, üç ayrı menüde sunulan eşsiz lezzetler ileaileniz ve dostlarınızla bir arada olacağınız bir iftar programı sizleri bekliyor.

11 ayın sultanı Ramazan ayına özel menüler:
Kişi başı fiyatı, İftar menüsü-1:    89 TL
Kişi başı fiyatı, İftar menüsü-2:   104 TL 
Kişi başı fiyatı, İftar menüsü-3:   109 TL

Rezervasyon: 0352 315 50 00
0-6 yaş arası için ücretsiz, 7- 12 yaş arası çocuklar için %50 indirimli.


İftar Menüsü-1:
-İftariyelik Tabağı; Mebrum Hurması,  Zeytinyağlı Vişneli Yaprak Sarma, Tulum Peynir, Kayseri Pastırması,  Kuru Kayısı, Ceviz İçi, Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin, Domates, Salatalık, Akdeniz Yeşilliği
-Ortaya; Erzurum Petek Balı, Taze Kaymak ve Ramazan Pidesi
-Masalarda; Özel Baharatlı Sucuk İçi
-Mercimek Çorbası
-Tandır Böreği
-Taze Baharatlı Piliç Izgara Safranlı Pirinç Pilavı, Izgara Domates, Biber ve Taze Kekikli Tereyağı Sos eşliğinde
-Ev Yapımı Fındıklı Güllaç Tane Nar ve Antep Fıstığı eşliğinde

İftar Menüsü-2:
-İftariyelik Tabağı; Mebrum Hurması,  Zeytinyağlı Vişneli Yaprak Sarma, Tulum Peynir, Kayseri Pastırması,  Kuru Kayısı, Ceviz İçi, Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin, Domates, Salatalık, Akdeniz Yeşilliği
-Ortaya; Erzurum Petek Balı, Taze Kaymak ve Ramazan Pidesi
-Masalarda; Özel Baharatlı Sucuk İçi
-Ezogelin Çorbası
-Peynirli Su Böreği
-Hünkâr Beğendi Patlıcan, Izgara Domates ve Biber eşliğinde
-Kayseri Nevzine Tatlısı Tahin, Vanilyalı Dondurma ve Frambuaz sos ile

İftar Menüsü-3:
-İftariyelik Tabağı; Mebrum Hurması,  Zeytinyağlı Vişneli Yaprak Sarma, Tulum Peynir, Kayseri Pastırması,  Kuru Kayısı, Ceviz İçi, Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin, Domates, Salatalık, Akdeniz Yeşilliği
-Ortaya; Erzurum Petek Balı, Taze Kaymak ve Ramazan Pidesi
-Masalarda; Özel Baharatlı Sucuk İçi
-Yoğurtlu Den Çorbası
-Peynirli Su Böreği
-Geleneksel Kuzu Tandır Bademli Pilav, Taze Brokoli, Izgara Domates ve Biber eşliğinde
-Ev Yapımı Fındıklı Güllaç Tane Nar ve Antep Fıstığı eşliğinde


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder