31 Temmuz 2014 Perşembe

Coral Travel &ODEON Tours'dan Ağustos ayında Kıbrıs fırsatı

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR


Coral Travel &ODEON Tours, Ağustos ayında Kıbrıs’ta tatil fırsatını transfer dahil uçak ve konaklamadan oluşan paketlerle ve çok cazip fiyatlarla sunuyor. Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Türkiye’de yaşayan tatilseverler için bol seçenekli alternatifiyle öne çıkan Kıbrıs, bu yaz da tatilseverlerin gözde destinasyonları arasında popülaritesini korumaya devam ediyor. Tipik Akdeniz adası özellikleri taşıyan Kıbrıs, tarihi mekanları, casinoları, renkli gece hayatı, denizi, kumu ve güneşi ile Coral Travel & ODEON Tours’un Ağustos ayına özel sunduğu cazip avantajlarla tatilseverlerle buluşuyor.
coral-travel--odeon-tours-,645.jpg
Kampanyalar Kıbrıs’ın Cazibesini Artırıyor
Coral Travel &ODEON Tours’un yaz döneminde otel paket fiyatlarında uyguladığı kampanyalar Kıbrıs’ın cazibesini artırıyor. “4 gece üzeri konaklamalarda full hafta içi fiyat”, ‘‘Pazar giriş cuma çıkış 5 gece kal 4 gece öde’’, “7 gece ve üzeri konaklamalarda hafta içi fiyat”, “0-6 yaş çocuk ücretsiz, 7-12 yaş çocuk % 50 indirimli” gibi kampanyalarla tatil fırsatları sunan Coral Travel &ODEON Tours’un önerdiği Kıbrıs otelleri, zor beğenen tatilseverlerin beklediği standartlarda hizmet veren oteller arasından seçiliyor.
Ünlü sanatçılarla sınırsız eğlence
Gece hayatı da oldukça renkli olan Kıbrıs’ta Ağustos ayı boyuncaCoral Travel &ODEON Tours’un anlaşmalı olduğu tesislerde sahne alan birbirinden ünlü sanatçılar, programları ile misafirlere unutamayacakları anlar yaşatacak. Üstelik bu gala programlarıkonaklama fiyatlarına dahil.
Kıbrıs’a direkt uçuşlu promosyonlu paketler
Bora Jet ile Sabiha Gökçen, Bursa, Kayseri ve Trabzon’danda Kıbrıs’adirek uçuşlu promosyon paketler sunan Coral Travel & ODEON Tours’un misafirlerine sunduğu avantajlı fiyatlar 31 Ekim’e kadar devam edecek.
Vize derdi yok
Kıbrıs’a giriş T.C. vatandaşları için nüfus cüzdanı veya pasaport ile yapılabiliyor. Giriş çıkışlar için geçerli olmayan ehliyet, araç kiralamada zorunlu. Coral Travel &ODEON Tours, GSM hattının Türkiye’den gelmeden önce yurt dışı dolaşımına açtırılmasını tavsiye ediyor. 
Coral Travel &ODEON Tours’dan her 100 TL'lik alışverişe 50 mil bonus
TÜRK HAVA YOLLARI’nın avantajlarla dolu özel yolcu programıMiles&Smiles’ın üyeleri, Coral Travel & ODEON Tours’dan gerçekleştirecekleri tüm Türk Hava Yolları uçaklı Kıbrıs paketlerinde her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor. Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Coral Travel&ODEON Tours Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.coraltatil.comadresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder