6 Kasım 2014 Perşembe

ARDEN AGOPYAN Yaratıcı Genç Girişimci Ödülleri töreninde ikinci oldu...

HABER MERKEZİ -ARTİN ŞİRİNPINAR






Yaratıcı fikirleri başarı ile uygulayan ve iş hayatında yenilikçi yaklaşımları ile fark yaratan genç girişimcilere verilen JCI Creative Young Entrepeneur Awards (Yaratıcı Genç Girişimci Ödülleri) 27 Ekim Pazartesi günü Avantgarde Hotel’de gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Geliştirdiği bulut tabanlı platform ile turizm sektörüne yepyeni bir boyut katan HotelRunner’ın Kurucu Ortağı Arden Agopyan Türkiye İkincisi seçildi.

Turizm sektörüne yönelik olarak geliştirdiği küresel çözümlerle konaklama tesisi, acente yönetimi ve dijital pazarlamasını kolaylaştıran, online rezervasyon deneyimini farklı bir boyuta taşıyan yenilikçi teknoloji platformu HotelRunner, başarılara imza atmaya devam ediyor. JCI Türkiye’nin düzenlediği Yaratıcı Genç Girişimci Ödülleri’nde (CYEA) “Türkiye İkincisi” seçilen HotelRunner Kurucu Ortağı Arden Agopyan, 27 Ekim Pazartesi akşamı Avantgarde Hotel’de gerçekleşen törenle ödülünü aldı.

Basın ve iş dünyasının önemli isimlerinden oluşan jüri üyeleri, Arden Agopyan’ı, HotelRunner’ın sektöre getirdiği yenilikler ve ürettiği yaratıcı bulut tabanlı turizm çözümleri nedeniyle bu ödüle layık gördü. Bulut tabanlı HotelRunner platformu, özellikle KOBİ ölçeğindeki bağımsız otel, butik otel, motel, apart, pansiyon ve kısa dönem kiralık daireler gibi konaklama tesislerinin tüm online kanallardan rezervasyon kabul edebilmelerini sağlıyor. HotelRunner, tesislerin internet sitelerindeki ve sosyal ağlardaki online içerikleri kolayca oluşturup yönetebildikleri, online turizm acenteleriyle bir araya gelebildikleri yenilikçi bir dijital platform olarak öne çıkıyor. ‘Bulut bilişim’ mimarisi üzerine kurgulanmış altyapısı sayesinde işletmeler HotelRunner’ı tamamen internet üzerinden kullanabildikleri için, veri merkezi ve sunucu gibi ilk yatırım maliyetleri önemli oranda azalıyor.

Dünya liderlerinin yetiştiği bir kurum
Ödülleri düzenleyen JCI dünya liderlerinin yetiştiği bir kurum olarak biliniyor. Geçmişteki üyeleri arasında Fransa eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac’tan, ABD Başkanları Gerald Ford ve Lyndon B. Johnson’a, Birleşmiş Milletler eski Genel Sekreteri Kofi Annan’dan Monaco Prensi Albert’e kadar birçok önemli isim bulunuyor. Yaratıcı Genç Girişimci Ödülleri, JCI tarafından “Türk Girişimciliğini Onurlandırmak” ve genç girişimcilerin başarılarındaki yaratıcılık ve liderlik faktörünü tanıtmak amacıyla düzenleniyor. Ödüller, 18-40 yaş arasında, kurdukları yeni işte ürün geliştirme, hizmet geliştirme, pazara yaklaşım ve yeni teknolojilerin etkin kullanımı açısından yaratıcılıklarını kullanan ya da var olan bir işe yaratıcılıklarını entegre ederek pozitif değişim üreten girişimcilere veriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder